Event en locatie verhuur

Locatie verhuur Amsterdam Start een project

Locatie verhuur Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een trouwfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Of wil je een zaal huren voor een presentatie, release of zelfs hybride evenement? Bij Desmet Studio’s ben je aan het juiste adres voor het tofste en meest veelzijdige locatie verhuur in Amsterdam! Bel ons via 020 – 5217100 of mail naar info@desmet.tv om direct te informeren naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Zaal huren

Wil je een zaal huren voor jouw personeelsfeest in Amsterdam, om een jubileum te vieren of om welke andere feestelijke reden dan ook, dan zit je bij Desmet Studio’s absoluut goed. Hier vind je namelijk vier opnamestudio’s, waarvan er twee uitermate geschikt zijn voor zaalverhuur. In ons studiocafé creëren we eenvoudig elke gewenste setting, geheel naar jouw behoeften. Bovendien bevat deze studio een eigen horecagedeelte, wat natuurlijk perfect is voor jouw evenement.

Het studiocafé is geschikt voor een klein aantal gasten, maar kan ook gecombineerd worden met onze ruime TV1-studio om zo’n 100 tot 200 gasten te kunnen ontvangen. Deze volwaardige televisiestudio is groot, maar tegelijkertijd erg sfeervol. Ideaal als om als unieke feestlocatie te huren!

Zaal huren

Trouwlocatie Amsterdam

Desmet Studio’s is dan ook een gewilde trouwlocatie in Amsterdam. Niet alleen als trouwfeest locatie, maar zelfs als officiële trouwlocatie om elkaar het jawoord te geven. Kom je graag in de Plantagebuurt, ben je dol op ons karakteristieke art deco pand of zijn jullie groot fan van radio en televisie? Dan is een opname studio natuurlijk de meest bijzondere locatie om te huren voor deze speciale dag!

Spreek jullie trouwbeloften naar elkaar uit in ons intiem en sfeervol ingerichte studiocafé en sluit vervolgens aan voor een seated dinner in onze tv-studio. Tot wel 65 personen kunnen hier genieten van een overheerlijk menu, uiteraard volledig afgestemd op jullie wensen. Kiezen jullie voor een smaakvol buffet of walking dinner, dan kunnen er zelfs 175 gasten een hapje mee-eten!

Na afloop van het diner vieren jullie de liefde natuurlijk nog tot in de late uurtjes op onze dansvloer! Met een band of een DJ, waarvoor alle technische apparatuur aanwezig is. Onze technicus bedient de lichten, zodat jullie gegarandeerd een spetterend feest kunnen vieren. Speeches, filmpjes of andere verrassingsacts van jullie gasten? Maak gerust gebruik van ons podium, onze microfoons en onze LCD-schermen voor projectie. Zo kan iedereen meegenieten van alles wat jullie vrienden en familieleden voor jullie voorbereid hebben. Tranen van geluk gedroogd? Fris jezelf dan even op in onze kleedkamer. Zo kun je de hele avond voor de volle 100% genieten van de mooiste dag van je leven!

Alle zorgen uit handen

Uiteraard staat ons team al die tijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en jou en je gasten volledig in de watten te leggen. Onze event manager zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt, de technicus bedient alle licht- en geluidsapparatuur, dankzij beveiliging hoef je je om je veiligheid en je privacy geen zorgen te maken en bij onze bar- en garderobecrew kun je niet alleen terecht om je jas en je tas op te hangen, maar ook voor de lekkerste borrels & bites! Die kiezen jullie vooraf van onze eigen bescheiden kaart of – bij andere of uitgebreidere wensen – bestellen we bij een externe cateraar. Wat de drankjes betreft hebben jullie de keuze uit een van onze scherp geprijsde drankarrangementen of drank op nacalculatie. Waar jullie ook voor kiezen, ons horecateam zorgt ervoor dat jullie niets tekortkomen!

Zelfs wanneer je eigenlijk de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke en groene omgeving voor je trouwceremonie, ben je bij Desmet Studio’s in de juiste buurt. Je kunt je trouwfeest bij Desmet Studio’s namelijk ook combineren met een trouwceremonie en diner bij onze buren: de prachtige Hortus Botanicus! Zo geniet je van het beste van twee werelden: een oase van rust en harmonie voor het officiële gedeelte van je bruiloft en een bruisende televisiestudio voor een spetterend trouwfeest waaraan pas om 2 uur ’s nachts een einde hoeft te komen!

Desmet Studio’s is dé trouwfeest locatie in Amsterdam om je trouwdag mee af te sluiten. Samen met tot wel 230 gasten, in een volledig naar jullie wensen of zelfs op basis van een specifiek thema ingerichte televisiestudio. En dat in het centrum van Amsterdam!

Natuurlijk hechten we veel waarde aan het volledig op jullie wensen afstemmen van ons aanbod. Bel of mail ons dan ook gerust om een kijkje te komen nemen bij onze trouwlocatie, om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Trouwlocatie Amsterdam

Zaal huren voor verjaardagsfeest

Moet je trouwen om een feestzaal te huren bij Desmet Studio’s? Nee, hoor! Bij Desmet Studio’s zijn we altijd in voor een feestje. Ook als je een zaal wilt huren voor je verjaardagsfeest of jubileum. Menig Sarah en Abraham hebben wij al verrast in onze livestream studio!

Wat voor een bruiloft geldt, geldt namelijk ook voor een verjaardagsfeest: ons studiocafé en onze TV1-studio zijn perfect voor locatie verhuur in Amsterdam. Met een feestruimte voor zo’n 100 tot 200 personen, licht- en geluidsapparatuur, een bar en zelfs beveiliging vind je bij Desmet Studio’s alles wat je nodig hebt voor een spetterend verjaardagsfeest!

Uiteraard is het ook mogelijk om je verjaardagsfeest te openen met een diner. Een seated dinner voor maximaal 65 personen, of een buffet of walking dinner voor tot wel 175 personen. Liever alleen wat smaakvolle hapjes tijdens het dansen? Maak een keuze van onze eigen kaart of schakel een cateraar in om je gasten van de meest originele lekkernijen te voorzien! Voor verfrissende drankjes hoef je uiteraard niet ver te zoeken: ga voor één van onze voordelige drankarrangementen of kies voor drank op nacalculatie en wij zorgen ervoor dat alle glazen gevuld blijven!

Of je nu met de complete familie of vriendengroep je 50e of 30e verjaardag wilt vieren of een spetterend themafeest wilt geven voor je 43e of 27,5e verjaardag; samen zorgen we ervoor dat de locatie die je wilt afhuren volledig naar jouw wensen ingericht en aangekleed wordt. Welke wensen? Laat het ons weten! Bel naar 020 – 5217100 of stuur een mailtje via info@desmet.tv om te bespreken hoe wij van jouw verjaardagsfeest één groot succes kunnen maken!

Zaal huren voor verjaardagsfeest

Bedrijfsfeest Amsterdam

Naast feestelijkheden in de privésfeer organiseren we bij Desmet Studio’s ook al jaren talloze zakelijke evenementen. Bedrijfsfeest in Amsterdam? Kom naar de Plantage Middenlaan! Onze studio’s zijn uitstekend bereikbaar vanuit alle uithoeken van het land. Je auto parkeer je immers gewoon bij ons in de straat of (onder voorwaarden – vraag ernaar bij onze medewerkers) bij Artis. Reizen met het openbaar vervoer is echter net zo gemakkelijk: neem de trein naar Amsterdam Centraal en pak daar de tram naar halte Artis of de metro naar halte Waterlooplein (uitgang Hortus). In nog geen vijftien minuten sta je bij ons voor de deur! Die afstand kun je zelfs lopen, in zo’n twintig minuten. En met de fiets ben je nóg sneller!

Dat maakt Desmet Studio’s een ideale locatie om te huren voor een bedrijfsfeest. Om je medewerkers te bedanken voor hun inzet, om het jaar te openen of te sluiten, om met partners te netwerken of om afscheid te nemen van gewaardeerde collega’s. Welke reden je ook hebt voor een bedrijfsfeest in Amsterdam, wij maken er een succes van!

Met uiteraard een op basis van jouw wensen ingerichte feestzaal, eventueel zelfs voorzien van bedrijfsbranding. Met verfrissende drankjes, knapperige snacks en smaakvolle borrelhapjes of zelfs een diner voorafgaand aan het feest. Met een DJ of liveband, een podium en microfoons voor iedereen die het woord wil nemen. Tot 2 uur ’s nachts staat onze studio geheel tot jouw beschikking en staat onze crew voor je klaar, zodat jij en je collega’s werkelijk niets tekortkomen. Sta je al te popelen om deze unieke feestlocatie te huren? Neem dan snel contact met ons op om een datum te prikken!

Bedrijfsfeest Amsterdam

Release party

Ben je als muzikant, kunstenaar of creatieve maker op zoek naar een locatie om te huren voor het presenteren van je nieuwste werk? Ook dan ben je bij Desmet Studio’s aan het juiste adres! Op deze locatie wordt al sinds 1879 entertainment verzorgd, op telkens weer nieuwe manieren. Deze locatie ademt dan ook creativiteit en heeft de perfecte uitstraling voor jouw release party.

Als productiestudio weten wij als geen ander dat elk evenement uniek is, zeker in dit genre. Daarom maken we graag een offerte op maat voor je, waarbij we rekening houden met al jouw specifieke wensen. Wil je vooraf graag een kijkje komen nemen in onze studio’s? Bel of mail ons dan gerust! We laten je graag zien hoe we de inrichting van ons studiocafé en onze TV-studio geheel kunnen aanpassen aan jouw event. Zo is er in theateropstelling plaats voor maximaal 100 personen en in concertopstelling voor wel 200 personen. Je kunt gebruikmaken van ons podium of een katheder, we hebben klapstoelen en statafels voor je klaarstaan en indien gewenst kun je ook onze kleedkamer benutten.

Natuurlijk zetten we ook onze licht- en geluidsapparatuur voor je klaar. Onze technici helpen je graag met het projecteren van je werk op LCD-schermen of een beamer, het instellen van één of meerdere microfoons en indien nodig het bedienen van onze DJ-set. Onze bar- en garderobecrew staat klaar om je gasten te voorzien van een welkomstdrankje en onze event manager zorgt ervoor dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek verschijnt. Zo kun jij je volledig focussen op jouw eigen succes!

Release party

Locatieverhuur Amsterdam

Voor locatieverhuur in Amsterdam zit je bij Desmet Studio’s dus altijd goed. Of het nu gaat om een privé evenement of een zakelijke aangelegenheid, wij hebben alle middelen in huis om van jouw event een onvergetelijke beleving te maken. Waar we ons echter ook mee bezighouden is uiteraard het produceren, opnemen en uitzenden van audio- en videoproducties!

Livestream studio huren Amsterdam

Dat doen we al sinds 2001, voor zowel grote bedrijven als kleine ondernemers. Van televisieprogramma’s zoals Laat op Vrijdag, Eilandpraat Expeditie Robinson en Media Inside tot webinars, online talkshows en podcasts. Je kunt onze live stream studio in Amsterdam huren voor vrijwel elk soort productie, ongeacht of deze alleen opgenomen of ook live uitgezonden dient te worden.

Huur bijvoorbeeld onze green key studio om een professionele productie te maken met een green screen. Deze studio is voorzien van soft licht en een groene limbo, waarop we zowel live als in de nabewerking vrijwel elke denkbare achtergrond kunnen projecteren. Zo kun je je productpresentatie ogenschijnlijk opnemen vanaf een parelwit strand op de Bahama’s, terwijl je in werkelijkheid gewoon in onze green screen studio in Amsterdam staat! Het is echter ook mogelijk om logo’s, animaties en grafieken in te voegen die de boodschap van jouw webinar of presentatie verhelderen. Met een green screen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Wil je een zakelijk webinar hosten, dan zullen we je in de meeste gevallen aanraden onze webinar studio te huren. Deze studio heeft een zakelijke look en kan door middel van licht en projecties op de schermen in de studio eenvoudig aan jouw huisstijl worden aangepast. Zo creëer je moeiteloos precies de uitstraling waar je naar op zoek bent!

Voor grotere producties bieden ons studiocafé en onze TV1-studio uitkomst. Deze studio’s zijn ruim en bieden plek aan meerdere gasten. Ook kunnen deze studio’s volledig naar wens worden ingericht en aangekleed. Aangepast op je bedrijfsbranding bijvoorbeeld, maar ook in het thema van je programma of de specifieke aflevering die je opneemt. We kunnen spelen met licht, geluid en projecties, maar ook met decor. Zo wisselen we in een mum van tijd van Temptation Talk naar Shell en van Promenade naar Van Lanschot Kempen – om maar een paar voorbeelden te noemen van producties die bij Desmet Studio’s hebben plaatsgevonden.

Livestream studio huren Amsterdam

Online talkshow

Uitermate geschikt zijn onze ruime studio’s ook voor een online talkshow. Nodig diverse gasten uit in onze studio in Amsterdam, schakel live over naar experts die via Zoom of Skype deelnemen aan je programma en zend je online talkshow live uit naar kijkers over de hele wereld. Dankzij onze eigen webinartool Amcast loggen zij eenvoudig in vanaf hun eigen laptop en krijg jij inzicht in hun kijkgedrag. Zo kun je hun kennis toetsen, hen vragen laten stellen en polls versturen om hun meningen te peilen. Amcast maakt het mogelijk om hun vragen en reacties direct door te spelen naar de host van je online talkshow, zodat ze meegenomen kunnen worden in de discussie aan tafel. Dát is pas een interactieve uitzending!

Online talkshow locatie

Hybride event organiseren

Het is bij Desmet Studio’s echter niet alleen mogelijk om kijkers thuis te laten deelnemen aan je online talkshow of andere livestream uitzending, maar ook om publiek uit te nodigen in de studio. En jawel, ook tegelijkertijd! Tijdens zo’n hybride event registreren we alles wat het publiek in de studio te zien en te horen krijgt en zenden we dit live uit naar de kijkers thuis. Zij genieten van een productie van hoge kwaliteit, zonder hun huis te hoeven verlaten.

Voor jou is een hybride event organiseren dé manier om een grote doelgroep te bereiken. Je voorziet in de behoefte van mensen die graag live aanwezig zijn, maar schept ook mogelijkheden voor wie daar geen zin, tijd of middelen voor heeft. Bovendien beperk je jezelf zo niet tot een bepaalde groepsgrootte: je kunt in principe oneindig veel mensen bereiken! Overal ter wereld, waar en wanneer dan ook. Onze technici kunnen je event immers registreren en live uitzenden, maar natuurlijk ook direct vastleggen om later nog eens terug te kijken. Drie vliegen in één klap!

Onze crew staat voor je klaar om alles omtrent licht, geluid, camera’s, registratie en streaming vlekkeloos te laten verlopen, terwijl onze webinartool Amcast voorziet in al het nodige online support. Ben je benieuwd hoe dat er voor jouw hybride event uit zou kunnen zien? Neem gerust contact met ons op!

Hybride event organiseren

Locatie verhuur Amsterdam

Veelzijdig locatie verhuur in Amsterdam, daarvoor moet je dus bij Desmet Studio’s zijn. Van trouwlocatie tot webinar studio en van bedrijfsfeest tot online talkshow – wij zijn van alle markten thuis. Wil je een feestruimte huren of heb je interesse gekregen in het organiseren van een hybride event? Bel ons dan via 020 – 5217100 of mail naar info@desmet.tv en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Foto 1 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 2 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 3 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 4 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 5 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 6 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 7 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 8 van Locatie verhuur Amsterdam
Foto 9 van Locatie verhuur Amsterdam