Onze klanten

Lisette & Etan – Trouwfeest

“Desmet Studio’s is een geweldige locatie voor het organiseren van een (trouw)feest. De locatie is van alle gemakken voorzien (van licht tot geluid, podium, bar, etc. etc.) en met het team van Desmet is het ontzettend fijn samenwerken. Ze zijn professioneel en meedenkend (en heel gezellig) wat bijdraagt aan het succes van deze locatie.”

Christa

“Desmet Studio’s is een ideale locatie voor feesten. De ruimte bestaat uit twee delen zodat gasten kunnen kiezen tussen praten of dansen! De ruimtes zijn intiem, en dankzij de goede apparatuur en belichting is de dansruimte al gauw een feestruimte. De medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht, en er wordt goed meegedacht voor en tijdens het feest. Al met al hebben wij er een topavond gehad, een feestje om nooit te vergeten!”

Wiebe – verjaardagsfeest

Ik heb onlangs mijn 65ste verjaardag gevierd in studio Desmet. Het werd een legendarisch fijne verjaardag.

Wat een geweldige feestlocatie en wat een professioneel en sympathiek personeel: ervaring op z’n best! Waar vind je een middelgrote sfeervolle locatie waar niet alleen gedanst kan worden maar waar ook ruimte is voor goeie gesprekken.

Studio Desmet had het allemaal in huis of maakte het, schijnbaar moeiteloos, mogelijk. De heldere en overzichtelijk communicatie is bovendien een reuze opsteker, waarbij het fijn was dat iedereen pro-actief meedacht, waardoor het feest nog leuker is geworden.

Vanaf dat moment heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar gehad. Vanaf de eerste afspraak tot en met de avond zelf is alles buitengewoon prettig en soepel verlopen.

Nogmaals: ervaring op z’n best, je wordt totaal ontzorgd.