Logo Desmet Studio's

Audio,
video en
televisie
producties

Onze klanten

Max Apotowski | TIN CAN

“Tin Can werkt al jaren graag samen met Desmet. Wij nemen series als Promenade en Media Inside al vanaf de eerste aflevering op bij Desmet. Ook voor pilots is het ons vaste adres. Samen met Arne en zijn team komen we altijd tot een goede en creatieve samenwerking, waarbij iedereen meedenkt en er heel veel mogelijk is.”

Maurits Ouweneel | Buro van Oranje

“Als je op zoek bent naar een coole plek om een talkshow of andere opname te maken, dan is Desmet Studio’s echt een aanrader! Het heeft een unieke vibe, een professioneel en supervriendelijk team, overheerlijke catering; kortom je voelt je er meteen thuis.”

Cathelijn van Eck | I-Doctor

“De live uitzending liep gesmeerd, altijd fijn om met jullie te werken.”

Josselien Meijs | EndemolShine

“Desmet Studio is de go to partner voor kleinschalige studioproducties met grootschalige service. Middenin de inspirerende Plantagebuurt leveren Arne van Amerongen en zijn team service op maat als het om kleinere studio opnames gaat. Als EndemolShine hebben we een zeer ruime ervaring als het om grote studioproducties gaat maar voor kleinere producties wijken we graag uit naar Desmet.”

Yme van der Lugt | Deloitte

“Desmet Studio’s levert perfecte (technische) faciliteiten, crew, diensten en ondersteuning bij de producties die Deloitte vanuit Studio 1 heeft gerealiseerd. De gastvrijheid is een absolute verademing, waardoor je je als klant thuis voelt en de focus volledig bij jouw productie kan leggen.”

Sander Kloots | Van Lanschot Kempen

“Met Van Lanschot Kempen maken wij al meer dan twee jaar met veel plezier webinars bij Desmet Studio’s. De professionele technici zijn zeer bekwaam in het live schakelen van onze webinars en denken vanuit het beeld van de kijkers in plaats van uit het beeld van de studio. Hierdoor wordt alles zeer goed in beeld gebracht, met positieve feedback van onze kijkers. De prettige begeleiding vooraf vanuit Desmet maakt het plaatje compleet.”

Renate van der Heijden | Longfonds

“Desmet heeft sinds 2021 meerdere webinars voor Longfonds geproduceerd om mensen met een longziekte te informeren, met gebruik van het online platform Amcast. Wij zijn erg te spreken over de professionaliteit en deskundigheid van Desmet Studio’s wat resulteert in mooie producties die goed gewaardeerd worden. Het is bovendien altijd prettig samenwerken.”