AV en televisie producties

Online TV/Webinar Start een project

Online TV/Webinar

Online kan alles!

Wil je een zakelijke talkshow maken, een webinar organiseren of je concert live streamen? Dit alles en meer is mogelijk bij Desmet Studio’s in hartje Amsterdam. Wij maken tv-kwaliteit toegankelijk voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Ons team staat voor je klaar

Desmet Studio’s heeft vijftien jaar ervaring in het produceren van online uitzendingen. Ons team biedt ondersteuning in alle fases van de productie en ontzorgt je volledig! Je hebt de keuze uit maar liefst vier professionele opnamestudio’s, waarvan er twee speciaal zijn ingericht voor webinars en online tv. Alle apparatuur die je nodig hebt voor een uitzending van hoge kwaliteit is aanwezig en er staat een deskundige crew voor je klaar.

Mail of bel ons! We denken graag met je mee.

Onze klanten

Onze klanten variëren van bekende televisieprogramma’s (Eilandpraat Expeditie Robinson, Media Inside, Promenade) tot overheidsinstellingen en zakelijke klanten die o.a. webinars, instructievideo’s, videopodcasts, online tv, e-learnings, hybride events en andere soorten streamings opnemen bij Desmet Studio’s.

Webinar met complete technische support

Om de uitzending interactief te maken bieden we handige tools om contact te houden met je doelgroep, inzicht te krijgen in statistieken en het kijkgedrag van de deelnemers onder de loep te nemen. Ook zijn er mogelijkheden om de uitzendingen terug te kijken of voor andere doeleinden te gebruiken. Wij hebben in eigen beheer een webinar tool ontwikkeld die voorziet in de complete technische support bij webinars. Neem contact met ons op of neem een kijkje op amcast.nl.

Online tv, talkshow en webinar studio’s:

  • TV1 studio: volwaardige TV studio, geschikt voor grotere programma’s met publiek
  • Webinar studio: turnkey webinar studio met zakelijke look
Foto 1 van Online TV/Webinar
Foto 2 van Online TV/Webinar
Foto 3 van Online TV/Webinar
Foto 4 van Online TV/Webinar
Foto 5 van Online TV/Webinar
Foto 6 van Online TV/Webinar
Foto 7 van Online TV/Webinar
Foto 8 van Online TV/Webinar
Foto 9 van Online TV/Webinar