Event en locatie verhuur

Bedrijfsfeest Amsterdam Start een project

Bedrijfsfeest Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je bedrijfsfeest in Amsterdam? Die heb je bij deze gevonden! Desmet Studio’s is the place to be voor een origineel personeelsfeest in onze hoofdstad. Centraal gelegen in een karakteristiek pand vind je hier voldoende ruimte voor al je collega’s, een sfeervolle omgeving, alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt voor een spetterend feest en een professionele crew die de hele avond voor je klaarstaat. Direct een datum prikken? Bel naar 020 – 52 17 100 of stuur ons een berichtje via info@desmet.tv. Samen maken we van jouw bedrijfsfeest een groot succes!

Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren doe je natuurlijk niet zonder reden. Al kan die reden heel eenvoudig zijn: je medewerkers verdienen zo nu en dan een feestje! Een personeelsfeest is goed voor de werksfeer en zorgt voor meer ontspannen en tevreden werknemers. Dat bevordert dan weer de productiviteit van je medewerkers en komt dus ook je bedrijf zelf ten goede! Een bedrijfsfeest organiseren betekent dus niet zomaar alleen een feestje geven om je collega’s te bedanken of samen iets te vieren, maar is zeker ook een geschikte manier om te investeren in je bedrijf.

Je kunt een bedrijfsfeest organiseren om elkaar aan het begin van het nieuwe jaar alle goeds te wensen, om een succesvol jaar af te sluiten, om het jubileum van je bedrijf of van één of meerdere werknemers te vieren, om afscheid te nemen van bepaalde collega’s, om je medewerkers te bedanken voor een speciale prestatie en zelfs om te netwerken met partners. Of gewoon: om te vieren dat jullie collega’s zijn!

Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest op locatie

Je kunt je teamleden natuurlijk ook in de kantoorruimte in het zonnetje zetten of in de bedrijfskantine trakteren op een stuk taart. Heb je een grote bedrijfshal, dan kun je daar ongetwijfeld een gaaf personeelsfeest geven. Veel prettiger is het echter om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren!

Zo kunnen je werknemers tenminste even echt afschakelen en alle werkstress achter zich laten. Werk is werk en feest is feest! Op zo’n externe locatie heb je bovendien de beschikking over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een spetterend bedrijfsfeest. Dat scheelt je een heleboel geregel en gesleep. De inrichting van de locatie, het geluid en het licht, de hapjes en drankjes, het opruimen – je kunt het allemaal overlaten aan de locatie van je keuze. Desmet Studio’s bijvoorbeeld!

Wij ontzorgen je graag volledig bij de organisatie van je bedrijfsfeest. Van het beschikbaar stellen van onze tv-studio en studiocafé tot aan het regelen van beveiliging, de inrichting van een podium en het serveren van lekkere borrels & bites: ons team doet er alles aan om jou en je werknemers een onvergetelijk bedrijfsfeest te bezorgen!

Locatie bedrijfsfeest Amsterdam

Dat doen we allemaal vanuit de Plantagebuurt in Amsterdam. Op de Plantage Middenlaan, op nog geen 2 kilometer afstand vanaf het Centraal Station, vind je ons karakteristieke art deco pand. In dit pand hebben wij sinds 2001 al vele radio- en televisieprogramma’s opgenomen en uitgezonden, andere audio- of videoproducties gemaakt én evenementen georganiseerd. Al die licht- en geluidstechniek en sfeervolle ruimtes die perfect zijn voor het maken van uitzendingen van hoge kwaliteit, lenen zich immers ook uitstekend voor een bedrijfsfeest op locatie!

Des te meer omdat Desmet Studio’s zo centraal gelegen is. In en om Amsterdam reis je natuurlijk het gemakkelijkst met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal neem je dan de tram naar halte Artis of de metro naar halte Waterlooplein (uitgang Hortus). Dat kost je nog geen kwartier van je tijd! Heb je een fiets of neem je een OV-fiets? Dan sta je zelfs in minder dan 10 minuten bij ons op de stoep. Ook lopen is natuurlijk een optie: na een wandeling van zo’n 20 minuten bereik je Desmet Studio’s al. Een lekker sportief begin of einde van je bedrijfsfeest in Amsterdam!

Vanzelfsprekend is de auto ook altijd een optie, zeker wanneer je kunt carpoolen met collega’s. Je bereikt onze bedrijfsfeest locatie vanuit alle uithoeken van het land in een mum van tijd en parkeert eenvoudig bij ons in de straat of bij dierentuin Artis. Vraag ons voor die laatste mogelijkheid even naar de voorwaarden, zodat je zeker weet dat je je auto met een gerust hart kunt achterlaten.

Deze centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid maken van Desmet Studio’s natuurlijk een ideale locatie voor je bedrijfsfeest in Amsterdam! Je wilt het je werknemers immers gemakkelijk en comfortabel maken tijdens jullie bedrijfsfeest, en dat begint al bij de reis ernaartoe.

Locatie bedrijfsfeest Amsterdam

Origineel bedrijfsfeest

Ook de aankomst bij Desmet Studio’s is echter een feestje, want ons karakteristieke art deco pand is een unieke locatie om te zien en te bezoeken. Misschien heb je het al in ons logo gezien: op deze locatie wordt al sinds 1879 entertainment verzorgd!

Sinds 2001 doen we dat onder de naam Desmet Studio’s, waarmee we de afgelopen jaren al talloze radio- en televisieprogramma’s, webinars, podcasts, live-uitzendingen, showcases, viewings en andere producties hebben gecreëerd. Daarnaast stellen we onze studio’s echter ook graag ter beschikking voor online, offline of hybride evenementen. Onder andere bedrijfsfeesten, maar ook muziekreleases, boekpresentaties, verjaardagen, jubilea, bruiloften en allerlei andere feestelijkheden. We kunnen het evenement registreren en live uitzenden, opnemen en later publiceren of gewoon lekker privé houden.

Zo deden we dat in de jaren vóór 2001 immers ook. Het begon in 1879 namelijk met het ‘zomertheater’ van Schouwburg Frascati. Tijdens de Eerste Wereldoorlog raakte dit theater helaas in verval en kwam het tijdelijk leeg te staan. In 1930 werd het na een ingrijpende verbouwing opnieuw geopend als ‘Rika Hopper Theater’. Wegens een faillissement veranderde de naam in 1938, niet geheel toevallig het geboortejaar van prinses Beatrix, in ‘Beatrixtheater’. Wegens de Tweede Wereldoorlog waren vanaf september 1941 alleen nog maar Joden welkom in het theater, dat op dat moment ‘Theater van de Lach’ werd genoemd. In 1944 opende het theater, dat wegens de oorlog uiteindelijk toch 2 jaar gesloten is geweest, opnieuw onder de naam ‘Hortus theater’. Weer 2 jaar later werd het theater overgenomen en tot bioscoop omgebouwd door Theo Desmet. Hij vernoemde het gebouw naar zijn oom Jean Desmet, een bekende filmdistributeur en -pionier. Die naam houden we tot op heden met trots in ere!

Ons pand aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam kent dus een rijke historie. Een prachtige locatie voor een origineel bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten! Wil je meer informatie over onze locatie verhuur in Amsterdam, een kijkje komen nemen of direct een datum prikken? Mail even naar info@desmet.tv, bel ons via 020 – 52 17 100 of vul het contactformulier in. We maken dan zo snel mogelijk een vrijblijvende afspraak!

Origineel bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Amsterdam organiseren

Graag helpen wij je van begin tot eind met het organiseren van je bedrijfsfeest in Amsterdam. Bedrijfsfeesten zijn er immers in allerlei soorten en maten, en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ook bij Desmet Studio’s! Wij zijn er echter om je te helpen keuzes te maken die passen bij jou en je bedrijf. Samen organiseren we een bedrijfsfeest dat nét dat beetje extra heeft waardoor je werknemers nog lang met veel enthousiasme over deze avond na zullen praten!

Daarvoor stellen we graag onze grote tv-studio én ons studiocafé tot je beschikking. Samen vormen ze de ideale omgeving voor een spetterend bedrijfsfeest voor zo’n 100 tot 200 personen. Met een eigen bar en een inrichting die alleen nog maar afgestemd hoeft te worden op jouw wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld je huisstijl doorvoeren in je bedrijfsfeest, omdat je ook netwerkpartners uitnodigt? Of wil je je medewerkers juist een volledig ontspannen avond geven en kies je voor een bedrijfsfeest in een ludiek thema? We gaan veel verder dan alleen de zaalverhuur. Wij denken graag met je mee!

Dankzij ons podium en onze professionele licht- en geluidstechniek zijn bovendien diverse vormen van entertainment mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een spannende quiz, een leuke show of hilarische sketches. Natuurlijk is het ook een optie om je bedrijfsfeest te starten met een officieel gedeelte, waarin je de cijfers van het afgelopen jaar deelt, doelstellingen voor het komende jaar presenteert of een aantal medewerkers feliciteert met behaalde prestaties. Onze crew zorgt ervoor dat de hele avond in goede banen wordt geleid en dat iedereen kan genieten van het volledige programma!

Bedrijfsfeest Amsterdam organiseren

Hybride event

Daarbij is het zelfs mogelijk om medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn of hun partners, vrienden en familieleden te laten meekijken. Hét grote voordeel van een bedrijfsfeest organiseren in een televisiestudio! Indien gewenst kunnen we het bedrijfsfeest, of een deel daarvan, registreren en live delen met een groep genodigde gasten. Zij kunnen dan eenvoudig vanuit huis alsnog een graantje meepikken van de feestelijkheden. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer je medewerkers in het zonnetje wilt zetten, maar niet hun hele familie kunt uitnodigen. Of wanneer je werkt in een internationaal bedrijf, met medewerkers in verschillende landen. Zo tover je jouw bedrijfsevenement om tot een levendig hybride event.

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je (een deel van) je bedrijfsfeest zou willen registreren en uitzenden, live of na afloop van het evenement. Voor ons is elke reden genoeg om je optimaal te ondersteunen bij deze mogelijkheden. Onze deskundige crew zorgt voor een registratie van televisiekwaliteit, zodat iedereen die jij wilt laten meegenieten van je bedrijfsfeest toegang heeft tot de opname daarvan – overal ter wereld. Neem direct contact met ons op (via 020 – 52 17 100, info@desmet.tv of het contactformulier) om te informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest in Amsterdam!

Locatie verhuur Amsterdam

Uiteraard zorgen we echter ook voor service van de allerhoogste kwaliteit op onze bedrijfsfeest locatie in Amsterdam zelf. Met ons team bestaande uit een event manager, technicus, bar- en garderobecrew en beveiligers zorgen we ervoor dat het jou en je collega’s werkelijk aan niets ontbreekt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie welverdiende bedrijfsfeest!

Daarvoor richten we allereerst onze tv-studio en het studiocafé in om volledig aan jullie wensen te voldoen. Of je nu bedrijfsbranding wilt toevoegen of een bedrijfsfeest in thema wilt geven op een bijzondere locatie: wij zorgen ervoor dat jullie personeelsfeest locatie er tot in de puntjes verzorgd uitziet.

Wil je je werknemers eerst trakteren op een smaakvol diner, alvorens het feest losbarst? Ook dat kan geregeld worden! We nemen graag contact op met een externe cateraar uit ons netwerk om een heerlijke maaltijd voor jullie te verzorgen. Ken je zelf een uitstekende cateraar? Dan horen we dat natuurlijk ook graag!

In onze tv-studio is het mogelijk om een seated dinner te organiseren voor maximaal 65 personen. Een buffet of walking dinner kunnen we serveren aan tot wel 175 personen. Liever geen diner, maar wel lekkere borrels & bites? Dat kan natuurlijk voor ál je 100 tot 200 gasten! Je kunt daarvoor kiezen vanaf onze eigen kaart, die een aantal lekkere borrelhappen en snacks bevat. Heb je andere wensen of zou je liever een uitgebreider borrelmenu aan je gasten serveren? Dan schakelen we ook in dit geval een van onze partners in. Iedereen heeft immers zijn eigen specialiteit! Samen zorgen we er echter voor dat jullie de hele avond smullen van de lekkerste hapjes en drankjes.

Wat die drankjes betreft kun je kiezen voor een van onze scherp geprijsde drankarrangementen of voor drank op nacalculatie. We vertellen je er graag alles over wanneer je contact met ons opneemt voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!

Locatie verhuur Amsterdam

Personeelsfeest Amsterdam

Uiteraard hoort bij een bedrijfsfeest ook het nodige entertainment. Op z’n minst sfeervolle verlichting en goede muziek! Daarvoor ben je bij Desmet Studio’s helemaal aan het juiste adres. Als radio- en televisiestudio hebben wij immers alle technische faciliteiten in huis voor een spetterend personeelsfeest in Amsterdam.

Licht- en geluidsapparatuur van de allerhoogste kwaliteit én een crew die precies weet aan welke knoppen gedraaid moeten worden voor de optimale beleving. Daarnaast beschikken we ook over een podium, voor presentaties, sketches en speeches bijvoorbeeld. Maak gebruik van onze microfoons, LCD-schermen voor projectie en zelfs een optionele PA voor livemuziek. Huur je liever een DJ in? Een DJ-set is al aanwezig!

Tot 2 uur ’s nachts laten we de muziek en de verlichting op volle toeren draaien, zodat jij en je collega’s kunnen genieten van hét feest van het jaar. Proost, op jullie werk én op een onvergetelijke avond!

Personeelsfeest Amsterdam

Personeelsfeest organiseren

Van welke mogelijkheden je gebruikmaakt en welke andere wensen je hebt, hangt natuurlijk volledig af van de redenen waarom je een personeelsfeest wilt organiseren. Wil je bijvoorbeeld het nieuwe jaar inluiden met een bedrijfsborrel in Amsterdam? Dan is het uiteraard belangrijk dat je collega’s elkaar een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen en dat de muziek – in ieder geval aan het begin van de avond – dus niet te hard staat om elkaar goed te kunnen verstaan. Wellicht wil je tevens een speech houden of een presentatie geven om je medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar en alvast vooruit te blikken op het jaar dat net begonnen is. Wat zijn de doelstellingen voor dit jaar, wat voor activiteiten staan er de komende maanden op de planning en wat kunnen je werknemers dit jaar nog meer verwachten?

Hetzelfde kun je doen aan het eind van het jaar. Een personeelsfeest organiseren om een succesvol jaar af te sluiten: dé gelegenheid om eens even flink uit te pakken en helemaal los te gaan! De eindejaarsbonus bekendmaken op jullie bedrijfsfeest in Amsterdam is alleen al een reden om te feesten. Het kan echter ook waardevol zijn om samen met je collega’s even terug te blikken op het afgelopen jaar en na te gaan wat jullie allemaal bereikt hebben. Ieder bedrijf kent immers zijn pieken en dalen, maar door te reflecteren op een langere periode zie je dat je dat jullie samen toch heel wat voor elkaar gebokst hebben. Een fijne gedachte om het jaar mee af te ronden!

Bedrijfsborrel Amsterdam

Bedrijfsfeest locatie Amsterdam

Een andere reden voor een bedrijfsfeest met als locatie Amsterdam kan zijn dat je één of meerdere collega’s in het bijzonder in het zonnetje wilt zetten. Jubilarissen bijvoorbeeld, collega’s die iets bijzonders voor het bedrijf hebben gedaan of medewerkers die een nieuwe titel hebben verkregen. Dankzij de centrale ligging van Desmet Studio’s is het mogelijk om ook de partners, kinderen of overige familieleden van deze medewerkers te laten afreizen naar je bedrijfsfeest. Zij mogen immers ook trots zijn op de prestaties van hun naaste! En is het niet mogelijk om hen naar Amsterdam te laten komen, omdat ze bijvoorbeeld in het buitenland wonen of niet mobiel zijn, dan registreren we een gedeelte van het bedrijfsfeest en nodigen we hen uit om dit online te bekijken. Zo hoeft niemand iets te missen!

Maak gebruik van ons podium om de medewerkers die je wilt bedanken letterlijk en figuurlijk in de spotlight te zetten en laat een aantal foto’s of video’s van hen voorbijkomen op onze LCD-schermen. Een prachtige manier om terug te blikken op de weg die je werknemers hebben afgelegd binnen jouw bedrijf om te komen tot waar ze nu staan. Vooral voor jubilarissen die al geruime tijd in dienst zijn levert zo’n presentatie ongetwijfeld warme herinneringen op!

Hetzelfde kun je natuurlijk doen voor werknemers die wegens pensioen of om een andere reden na jaren het bedrijf verlaten. Zij verdienen een afscheidsfeestje! Bedank hen samen met je collega’s voor al die jaren trouwe dienst en sluit de tijd die jullie samen beleefd hebben op een feestelijke manier af. Een prachtige avond voor ieder van jullie om met een brede glimlach op terug te kijken!

Bedrijfsfeest locatie Amsterdam

Personeelsfeestje

Natuurlijk hoeft er niemand in het speciaal bedankt te worden om een bedrijfsfeest te organiseren. Het feit dat jij en je collega’s succesvol samenwerken is al reden genoeg! Gewoon even samen aan de werksleur ontsnappen met een leuk personeelsfeestje, dat doet iedereen goed.

Bestaat je bedrijf echter 10, 15 of zelfs al 25 jaar? Dan ontkom je er natuurlijk niet aan: dan móet je gewoon een spectaculair bedrijfsfeest organiseren. Zo’n mijlpaal hoort gevierd te worden! Bij Desmet Studio’s hebben we ruimschoots ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten in alle soorten en maten, dus maak je geen zorgen over wat je je op de hals haalt wanneer je een dergelijk personeelsfeest wilt organiseren. Wij begeleiden je stap voor stap door het proces en ontzorgen je van A t/m Z!

Personeelsfeestje

Bedrijfsborrel Amsterdam

Uiteraard hoeft een bedrijfsfeest zich niet per se te beperken tot de werknemers van je eigen bedrijf. Een bedrijfsfeest is ook de ideale gelegenheid om te netwerken met partners! Nodig bedrijven of ondernemers met wie je regelmatig samenwerkt uit om hen te bedanken voor de samenwerking en de banden tussen jullie te versterken. Of verzamel een schare potentiële nieuwe partners en maak kennis met elkaar tijdens een bedrijfsborrel in Amsterdam. Lekker informeel, zodat jullie op een ongedwongen manier kunnen bespreken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Vele vruchtbare samenwerkingen zijn al op deze manier ontstaan!

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat er nog veel meer redenen kunnen zijn om een bedrijfsfeest te organiseren. En inmiddels heb je vast wel gemerkt dat Desmet Studio’s dé perfecte locatie in Amsterdam is om een onvergetelijke avond te beleven. Wij zorgen voor een vertrouwde sfeer, waarin al je collega’s zich op hun gemak voelen. De hele avond staan we voor je klaar: achter de schermen met licht en geluid, beveiliging en event management, vanaf de bar met verfrissende drankjes en in de studio met lekkere hapjes of zelfs een smakelijk diner. Entertainment wordt geregeld of organiseren jullie zelf en met al je vragen kun je bij ons terecht. Dus, waar wacht je nog op? Bel (020 – 52 17 100) of mail (info@desmet.tv) ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging van onze studio’s in Amsterdam!

Foto 1 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 2 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 3 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 4 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 5 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 6 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 7 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 8 van Bedrijfsfeest Amsterdam
Foto 9 van Bedrijfsfeest Amsterdam