Event en locatie verhuur

Trouwlocatie Amsterdam Start een project

Trouwlocatie Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Amsterdam? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Desmet Studio’s! In een karakteristiek art deco pand in hartje Amsterdam vind je alles wat je nodig hebt om een spetterende bruiloft te organiseren. Met uitstekende bereikbaarheid, een servicegericht team en sfeervolle ruimtes. Wat wil je nog meer? Bel naar 020 – 52 17 100 of stuur een berichtje naar info@desmet.tv en laat het ons weten!

Unieke locatie trouwfeest

Een huwelijksfeest in een prachtige sfeervolle tv-studio? Waarom niet! Je hebt er de beschikking over voldoende ruimte, professionele licht- en geluidsapparatuur en een deskundig team dat staat te popelen om jou de mooiste dag van je leven te bezorgen. Hier, in de studio waarin onder andere Media Inside, Expeditie Robinson Eilandpraat, Laat op Vrijdag en Temptation Talk zijn opgenomen. Dat is pas een unieke locatie voor een trouwfeest!

Bruiloft organiseren

Bij Desmet Studio’s in Amsterdam heten we je dan ook van harte welkom om jouw bruiloft te organiseren. En daar helpen we je graag bij! Vanaf de ceremonie en het diner voor een selecte groep genodigden tot aan een spetterend feest met al jullie vrienden, lekkere hapjes en verfrissende drankjes – we regelen het allemaal. Inclusief licht en geluid natuurlijk: onze specialiteiten!

Dankzij onze jarenlange ervaring als trouwfeest locatie weten we precies aan welke touwtjes we moeten trekken om jullie een onvergetelijk bruiloft feest te bezorgen. Uiteraard volledig in overleg met jullie, het bruidspaar. Jullie bruiloft organiseren jullie immers precies zoals jullie dat zelf willen, want het is jullie dag. Wij zijn er om jullie daarin bij te staan en ervoor te zorgen dat alles zo goed geregeld is dat jullie op de dag zelf alleen maar hoeven te genieten. Wil je alvast informeren naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest of direct een datum prikken? Bel dan even naar 020 – 52 17 100 of stuur een mailtje via info@desmet.tv. We staan je graag te woord!

Bruiloft organiseren

Bijzondere trouwlocatie Amsterdam-Oost

Zo laten we je natuurlijk ook maar al graag onze bijzondere trouwlocatie in Amsterdam-Oost zien. Even een kijkje nemen voordat je ‘ja’ zegt tegen je feestlocatie is immers wel zo prettig. We lopen samen een rondje door onze tv-studio en het studiocafé, die jullie allebei kunnen gebruiken voor jullie trouwfeest in Amsterdam. Samen bieden ze voldoende ruimte voor 80 tot 230 personen!

Afhankelijk van jullie precieze wensen natuurlijk. Zo serveren wij de hele avond door graag lekkere borrelhapjes en snacks van onze eigen kaart, evenals voldoende drankjes om mee te proosten op jullie liefde. Willen jullie het trouwfeest echter graag combineren met een diner, dan schakelen we een externe cateraar in. Dat kunnen wij voor jullie doen, maar mogen jullie natuurlijk ook zelf regelen. Een seated dinner is mogelijk in onze sfeervolle tv-studio, voor maximaal 65 personen. Liever een buffet of walking dinner? Dat kunnen we serveren aan tot wel 175 gasten!

Drankarrangementen, borrelhapjes en diner

Wat de drankjes betreft kunnen jullie kiezen voor een van onze scherp geprijsde drankarrangementen of drank op nacalculatie. Uiteraard kunnen we de precieze ins en outs van beide mogelijkheden uitgebreid bespreken wanneer we aan de slag gaan met de organisatie van jullie huwelijksfeest. Dat geldt natuurlijk ook voor andere wensen: bij Desmet Studio’s staan we overal voor open en denken we graag met je mee!

We hebben een groot netwerk van partners die allemaal op hun eigen wijze graag een steentje bijdragen aan jullie bijzondere dag. Een cateraar voor een luxe diner met jullie favoriete gerechten? Borrelhapjes in Italiaanse, Aziatische of een compleet andere stijl? Het kan allemaal geregeld worden! Maar natuurlijk mogen jullie ook zelf de touwtjes in handen nemen en jullie favoriete cateraar aan ons voorstellen. In overleg komen we samen ongetwijfeld tot een succesvolle samenwerking!

Bijzondere trouwlocatie Amsterdam-Oost

Entertainment bruiloft

Ook wat het entertainment voor jullie bruiloft betreft zijn de mogelijkheden bij Desmet Studio’s talrijk. In de leukste radio- en televisiestudio van Amsterdam vind je natuurlijk méér dan alle techniek die jullie nodig hebben voor een spetterend huwelijksfeest! Licht- en geluidsapparatuur van hoge kwaliteit, bemand door onze professionele en ervaren crewleden. Daarnaast ook een podium, LCD-schermen voor projectie, microfoons, een DJ-set van Pioneer (1x DJM 900NXS2 en 2x CDJ 2000NXS) en een optionele PA voor livemuziek. Kortom: alle technische faciliteiten voor ultiem entertainment!

Of je nu wilt dansen met een DJ, wilt swingen met een band of zelf het podium op klimt – wij hebben alles in huis om het mogelijk te maken. Gasten die willen speechen of een sketch hebben voorbereid? Laat het aan ons weten en wij zorgen ervoor dat alles voor hen klaarstaat en dat iedereen kan meegenieten van de manier waarop zij samen met jullie de liefde vieren. Of beter nog: laat jullie ceremoniemeester contact met ons opnemen over deze speciale verzoekjes! Zo blijven ze voor jullie een verrassing. Wel zo bijzonder op deze liefdevolle en onvergetelijke dag, toch?

De gegevens van jullie ceremoniemeester aan ons doorgeven is sowieso een goed idee. Dat geeft ons de mogelijkheid om bij vragen contact met iemand anders te zoeken dan jullie zelf, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie dag. Mocht het écht nodig zijn dan weten we jullie uiteraard te vinden, maar bij een bruiloft organiseren hoort wat ons betreft ook een hoop uit handen geven zodat jullie zelf feest kunnen vieren!

Entertainment bruiloft

Locatie verhuur Amsterdam

Daarom stellen we bijvoorbeeld ook graag onze visagieruimte en kleedkamer voor jullie beschikbaar. Zo kunnen jullie jezelf achter de schermen even opfrissen of zelfs omkleden om vervolgens tot in de late uurtjes door te feesten. Dat kan bij Desmet Studio’s immers tot 2 uur ’s nachts!

Onze crew zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten al die tijd niets tekortkomen. Met een event manager, een technicus, een bar- en garderobe crew én beveiliging wordt er op alle fronten aan een zorgeloos en onvergetelijk trouwfeest gewerkt. Tijdens, maar natuurlijk ook voorafgaand aan en na afloop van jullie huwelijksfeest.

Samen zorgen we er immers ook voor dat jullie trouwlocatie in Amsterdam er tot in de puntjes verzorgd uitziet zodra jullie gasten arriveren. Onze tv-studio en ons studiocafé zijn zo ingericht dat we in principe niets hoeven aan te passen: we hoeven de ruimtes alleen maar verder aan te kleden op basis van jullie wensen of het thema van jullie trouwfeest. We zijn niet voor niets zeer ervaren in de locatie verhuur in Amsterdam; bespreek jullie wensen en wij realiseren ze. Kom gerust een kijkje nemen om het met eigen ogen te zien!

Locatie verhuur Amsterdam

Bruiloft feestlocatie

We bieden jullie graag alvast een voorproefje van wat jullie te wachten staat en bespreken wat wij voor jullie kunnen doen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Willen jullie bij Desmet Studio’s alleen jullie trouwfeest vieren of ook een aparte receptie houden? Met een klein gezelschap dineren voorafgaand aan het feest? Of zelfs trouwen in onze studio’s? Het kan allemaal en gaat een stuk verder dan alleen zaalverhuur!

Desmet Studio’s is namelijk zelfs een officiële trouwlocatie in Amsterdam, dus elkaar het ja-woord geven in onze tv-studio of het studiocafé kan en mag echt. Zo is het niet net alsof jullie zelf op de set staan, dat staan jullie ook!

Uiteraard stemmen we de inrichting van onze studio’s volledig af op de stijl van jullie ceremonie. Modern en minimalistisch of juist romantisch en bloemrijk? Alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk. Het is jullie dag en wij zullen er alles aan doen om die zo mooi mogelijk te maken!

Willen jullie profiteren van het beste van twee werelden? Trouw dan bij onze buren, het groene Hortus Botanicus! Een prachtige natuurlijke omgeving om elkaar in alle rust het ja-woord te geven en dat te vieren onder het genot van een heerlijk diner met jullie naasten. Schuif vervolgens één deur op en laat het feest losbarsten bij Desmet Studio’s!

Mooie deal? Dat dachten wij ook! Daarom profiteer je van combinatiekorting wanneer je zowel Hortus Botanicus als Desmet Studio’s huurt als huwelijkslocatie in Amsterdam. Bel gerust naar 020 – 52 17 100 of mail naar info@desmet.tv om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Huwelijkslocatie Amsterdam

Je vindt ons allebei in het centrum van Amsterdam, in de Plantagebuurt om precies te zijn. Aan de Plantage Middenlaan, op nog geen 2 kilometer van Amsterdam Centraal. Dat is ideaal, want zo kunnen gasten vanuit het hele land onze trouwlocatie in een mum van tijd bereiken!

Met het openbaar vervoer reizen ze naar Amsterdam Centraal, om vanaf daar de tram te pakken naar halte Artis of de metro naar halte Waterlooplein (uitgang Hortus). Met de fiets ben je zelfs nog sneller en bereik je ons in minder dan 10 minuten! Geen fiets bij de hand of liever een stukje lopen? Dan doe je er zo’n 20 minuten over. Hakken en trouwschoenen in je tas, sneakers aan en gaan!

Ook met de auto zijn onze studio’s echter goed bereikbaar. Wel zo handig voor jullie als bruidspaar, maar ook voor gasten die het liefst zelf rijden. Je kunt gewoon hier aan de straat parkeren, of bij Artis. Vraag ons wel even naar de voorwaarden voor die laatste mogelijkheid.

Huwelijkslocatie Amsterdam

Over Desmet Studio’s

Genoeg opties dus in ieder geval om onze unieke huwelijkslocatie in Amsterdam te bereiken! Uniek is alleen het pand al, dat sinds 1879 wordt gebruikt voor entertainment. Niet voor niets zie je het in ons logo terug: we zijn er trots op deze traditie voort te zetten!

In 1879 opende hier namelijk het ‘zomertheater’ van Schouwburg Frascati. Dit theater raakte tijdens de Eerste Wereldoorlog in verval en kwam tijdelijk leeg te staan. Na een ingrijpende verbouwing werd het pand in 1930 echter weer opnieuw geopend, onder de naam ‘Rika Hopper Theater’. In het jaar waarin prinses Beatrix werd geboren, 1938, veranderde deze naam wegens een faillissement in ‘Beatrixtheater’. 3 jaar later, vanaf september 1941, waren alleen Joden nog welkom in het theater en werd dit het ‘Theater van de Lach’ genoemd. Nadat het theater wegens de oorlog 2 jaar gesloten is geweest, opende het in 1944 opnieuw – dit keer onder de naam ‘Hortustheater’. Weer 2 jaar later veranderde de naam in ‘Desmet’: het werd als bioscoop aangekocht door Theo Desmet, die het vernoemde naar zijn oom, de filmdistributeur en -pionier Jean Desmet.

Die naam hield Desmet Studio’s in ere, toen het in 2001 haar deuren opende als radio- en televisiestudio. Inmiddels zijn bij Desmet Studio’s al vele radio– en televisieprogramma’s, live-uitzendingen, webinars, podcasts en andere producties opgenomen. En omdat onze studio’s zich zo perfect lenen voor locatie verhuur in Amsterdam, vonden hier ook al talloze evenementen plaats. Bedrijfsfeesten, boekpresentaties, muziekreleases, verjaardagen, jubilea en natuurlijk trouwfeesten. Wie weet binnenkort wel die van jou! Zie jij dat wel zitten? Bel (020 – 52 17 100) of mail (info@desmet.tv) dan vandaag nog om te informeren naar de mogelijkheden of direct een datum te prikken. Je kunt het maar alvast geregeld hebben!

Over Desmet Studio’s

Trouwlocatie huren Amsterdam

Zo’n karakteristiek art deco pand met een rijke historie, op een centrale ligging midden in onze hoofdstad is immers een gewilde trouwlocatie om te huren in Amsterdam. Met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een liefdevolle ceremonie, een smakelijk diner en een spectaculair feest kun je hier zorgeloos genieten van de mooiste dag van je leven!

Of jullie elkaar nu in onze studio’s het ja-woord geven of ergens anders in Amsterdam of waar dan ook ter wereld, Desmet Studio’s is de ideale trouwfeest locatie om een spetterend einde aan jullie dag te breien! Onze grote tv-studio en het studiocafé met eigen bar vormen de perfecte setting voor een intiem, gezellig en sfeervol feest.

Regelen jullie de liefde, de gasten en de goede zin – dan regelen wij de rest. Voldoende ruimte, licht- en geluidstechniek op hoog niveau, een goed gevulde bar en een deskundige crew. Desmet Studio’s bestaat uit een hecht team en een aanzienlijk aantal freelance professionals, zodat we altijd iemand in huis hebben die verstand van zaken heeft. Snel, overzichtelijk en betrouwbaar!

Samen doen we er alles aan om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Ons team is enthousiast en schakelt snel met iedereen die we nodig hebben om in een mum van tijd al jullie vragen te kunnen beantwoorden. DJ nodig? De materialen hebben we al! Liever een live band? Met onze professionele apparatuur kunnen we elk soort band goed laten klinken op ons podium!

Trouwlocatie huren Amsterdam

Trouwfeest Amsterdam

Kortom: ben jij op zoek naar een unieke trouwlocatie om te huren in Amsterdam? Kom dan zeker even langs bij Desmet Studio’s! Centraal gelegen in Amsterdam en daarmee gemakkelijk te bereiken voor al je 100 tot 200 gasten. Een officiële trouwlocatie, dus zelfs het ja-woord kunnen jullie bij ons in de studio aan elkaar geven. Dat mag, maar het hoeft niet. Ook voor alleen een spetterend trouwfeest zijn jullie van harte welkom! Of een receptie, gevolgd door een feest. Een diner, een receptie én een feest. Jullie vragen, wij draaien!

Onze technici regelen het licht en geluid, ons horecateam serveert lekkere borrels & bites en onze eventmanager zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Service staat bij ons hoog in het vaandel, zodat het jullie werkelijk aan niets ontbreekt! We staan voor professionaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit. We denken graag met jullie mee en creëren een vertrouwde sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Het is voor jullie immers de mooiste dag van jullie leven en wij zijn er trots op dat we daar op onze manier een steentje aan bij mogen dragen.

Dus, are you ready to party? Bel ons dan via 020 – 52 17 100 of stuur een mailtje naar info@desmet.tv om een bezichtiging te plannen, een op maat gemaakte offerte aan te vragen of direct een datum te plannen. We maken zo snel mogelijk een afspraak om jullie wensen te bespreken en de belangrijkste afspraken vast te leggen. Zodra de datum is geprikt en de locatie is geboekt kan de voorpret beginnen!

Trouwfeest Amsterdam
Foto 1 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 2 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 3 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 4 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 5 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 6 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 7 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 8 van Trouwlocatie Amsterdam
Foto 9 van Trouwlocatie Amsterdam