Event en locatie verhuur

Zaalverhuur Amsterdam Start een project

Zaalverhuur Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie waar je een zaal kan huren voor jouw event? Dan ben je bij Desmet Studio’s aan het juiste adres. Wij bieden zaalverhuur in hartje Amsterdam voor verschillende evenementen. Meer weten? Lees dan snel verder of mail naar info@desmet.tv.

Zaalverhuur Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie in Amsterdam om een zaal te huren? Dan zit je bij Desmet Studio’s altijd goed. Bij Desmet beschikken we over vier opnamestudio’s, waarvan er twee perfect zijn voor zaalverhuur. Of je nou op zoek bent naar een kleine zaal om te huren in Amsterdam voor zo’n 80 personen of groots uitpakt en op zoek bent naar een zaal voor zo’n 200 gasten: het is allemaal mogelijk. Zo is ons studiocafé bijvoorbeeld ideaal voor een klein aantal gasten. Deze kan ook gecombineerd worden met onze TV1-studio, waar we tot wel 230 mensen kunnen ontvangen.

Zaalverhuur Amsterdam

Waarom kiezen voor Desmet Studio’s?

Bij Desmet Studio’s hebben we alles in huis om van jouw feest of event een groot succes te maken. We ontzorgen je volledig en zorgen dat iedereen gedurende het event helemaal tevreden is. Daarnaast heeft een zaal huren bij Desmet nog veel meer voordelen. Welke dit zijn lees je hieronder.

Unieke locatie in Amsterdam Centrum

Desmet Studio’s heeft een zeer unieke locatie in hartje Amsterdam. Je vindt ons karakteristieke art deco pand – dat al zeker bestaat sinds 1879 – in de Plantagebuurt. Al sinds 2001 hebben hier vele radio- en televisieopnames, live uitzendingen en events plaatsgevonden. Een event of feest draait allemaal om beleving en bij Desmet begint dat al wanneer je aankomt en ons unieke pand voor het eerst ziet.

Eigen horecagedeelte

Een groot voordeel van onze locatie is dat wij een eigen horecagedeelte hebben. Deze is natuurlijk onmisbaar voor een geslaagd feest of event. Daarom verzorgen wij gemakkelijk alle drankjes en borrelhapjes op locatie. Wil je meer dan alleen borrelen? Dan hebben we ook een professionele cateraar die lunch of diner kan verzorgen.

Goede bereikbaarheid

Onze locatie is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Omdat de hoofdstad vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken is, is het de perfecte locatie voor een feest of event. Zo kan je vanaf Amsterdam Centraal gemakkelijk met de tram of de metro ons pand bereiken. Kom je met je auto? Dan kan je makkelijk aan de straat parkeren.

Waarom kiezen voor Desmet Studios

Feestzaal huren Amsterdam

Zoals we al zeiden is onze TV1-studio perfect om zo’n 100 tot 200 gasten te ontvangen. Dat maakt deze studio ideaal om te huren als feestzaal. Deze volwaardige televisiestudio is groot, maar tegelijkertijd ook erg sfeervol. Perfect dus als je op zoek bent naar een unieke feestlocatie om te huren in Amsterdam. Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@desmet.tv of bel 020-5217100.

Feestzaal huren bij Desmet Studio’s

Onze tv-studio in combinatie met ons studiocafé is de ideale locatie voor het vieren van een goed feest. Zo is het bij ons mogelijk om te feesten tot 02.00 uur ’s nachts vanaf 80 tot 230 personen. Daarnaast hebben we alles wat je nodig hebt in huis om er een geslaagd feest van te maken. Zo is er technische apparatuur en een DJ set aanwezig en beschikken we zelfs over een visagieruimte en kleedkamer. Ook is het mogelijk om voorafgaand bij ons te dineren op locatie. Alles om de avond helemaal compleet te maken.

Feestzaal huren Amsterdam

Verjaardag zaal huren Amsterdam

Wil jij je verjaardag vieren op een bijzondere locatie? Dan hebben wij alles in huis voor een geslaagd verjaardagsfeest. Zo beschikken we over alle techniek en hebben we een bar waar je kan kiezen voor één van onze scherp geprijsde arrangementen of drank op nacalculatie. Ook is alles zo ingericht dat je niets hoeft aan te passen. Heb je een verjaardagsfeest met een thema? Dan kunnen we in overleg de ruimtes natuurlijk wel aankleden naar jouw wensen. Een zaal huren voor een verjaardagsfeest in Amsterdam doe je dus bij Desmet Studio’s.

Jubileum zaal huren Amsterdam

Binnenkort een jubileum dat vraagt om een feestje? Dan kan je bij Desmet natuurlijk naast een zaal huren voor een verjaardag, onze unieke locatie in Amsterdam ook huren voor het vieren van een jubileum. Onze tv-studio vormt in combinatie met het studiocafé de perfecte setting voor een mooi feest. Dus voor jubilea zakelijk als privé kan je het beste vieren bij Desmet Studio’s.

Zaal afhuren in Amsterdam met diner

Wil jij je verjaardagsfeest of jubileum openen met een heerlijk diner? Ook dat kan bij Desmet Studio’s. Zo kan je kiezen voor een seated dinner voor maximaal 65 personen of een buffet of walking dinner tot 175 personen. Wil je liever alleen wat lekkere hapjes op de dansvloer? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor wat borrelhapjes van onze eigen kaart of schakel een cateraar in om je gasten van de meest lekkere hapjes te voorzien.

Bruiloft zaal huren Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw trouwfeest? Desmet Studio’s is de perfecte trouwfeest locatie in Amsterdam om jullie dag mee af te sluiten. Of jullie nou willen dansen met een DJ of swingen met een band: onze tv-studio in combinatie met het studiocafé vormen de perfecte setting voor de afsluiting van jullie trouwdag. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voorafgaand bij ons te dineren. Dit kan met een externe cateraar via ons of in overleg met een zelfgekozen cateraar.

Bruiloft zaal huren Amsterdam

Zaal afhuren voor trouwfeest in Amsterdam

Bij Desmet kan je met minimaal 80 en maximaal 230 gasten genieten van een heerlijk trouwfeest om jullie bijzondere dag af te sluiten. Vier de liefde tot in de late uurtjes op de dansvloer. Bij Desmet Studio’s kunnen jullie namelijk doorfeesten tot 02.00 uur ’s nachts. Alle apparatuur is aanwezig voor een knallend feest met een DJ of live band. Daarnaast zal onze technicus gedurende de avond de lichten bedienen, zodat het feest helemaal compleet is. Hebben jullie gasten speeches, filmpjes of andere verrassingsacts? Dan kunnen jullie hiervoor natuurlijk gebruik maken van ons podium, onze microfoons en onze Lcd-schermen voor projectie. Op deze manier kan iedereen meegenieten met de acts die zijn voorbereid door vrienden of familie. Laat je tijdens een speech een traan? Geen probleem, want je kan je gewoon even opfrissen in onze kleedkamer of visagieruimte.

Dineren bij Desmet Studio’s

Bij een geslaagde trouwdag hoort natuurlijk ook een heerlijk diner. Daarom is het bij Desmet Studio’s ook mogelijk om voorafgaand heerlijk te dineren. Zo is onze tv-studio uitermate geschikt voor een seated-dinner tot 65 personen. Je gasten kunnen zo hier genieten van een overheerlijk diner dat natuurlijk volledig is afgestemd om jullie wensen. Kiezen jullie voor een smaakvol buffet of walking dinner? Dan kunnen er zelfs 175 gasten mee-eten op onze locatie.

Trouwlocatie Amsterdam

Wist je dat Desmet Studio ook een officiële trouwlocatie is? Het is dan ook een erg gewilde trouwlocatie in Amsterdam. Naast dat je onze zaal kan huren voor jullie trouwfeest, kunnen jullie elkaar hier ook het ja-woord geven. Komen jullie dus graag in de Plantagebuurt, ben je dol op ons karakteristieke art deco pand of zijn jullie misschien wel groot fan van radio en televisie? Dan is onze opnamestudio natuurlijk de meest bijzondere locatie om te huren voor jullie grote dag!

Wij nemen alles uit handen

Op jullie grote dag hebben jullie natuurlijk maar één taak: genieten. Daarom staat ons team gedurende de dag boor je klaar om vragen te beantwoorden en jullie en de gasten volledig in de watten te leggen. Zo bestaat ons team uit een eventmanager die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Daarnaast is er een technicus aanwezig die alle licht- en geluidsapparatuur bedient en hoef je je ook om veiligheid en privacy geen zorgen meer te maken dankzij onze beveiliging. Ook is er natuurlijk een bar- en garderobecrew aanwezig zodat gasten hun jas kunnen ophangen en een lekkere borrel kunt halen. Voor de drankjes kunnen jullie kiezen uit één van onze scherp geprijsde arrangementen of drank op nacalculatie. Waar jullie ook voor kiezen: ons professionele horecateam zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten niets tekortkomen.

Trouwen in een groene omgeving

Geef jij meer de voorkeur aan een groene locatie voor je trouwceremonie? Zelfs dan ben je bij Desmet Studio’s aan het juiste adres. Je kan je trouwfeest bij Desmet Studio’s namelijk ook combineren met een prachtige trouwceremonie en diner bij onze buren: de unieke Hortus Botanicus. Door deze locaties te combineren geniet je van het beste van twee werelden: een oase van rust en harmonie voor het officiële gedeelte en een bruisende televisiestudio voor een knallend trouwfeest. En dat gewoon door een zaal te huren in Amsterdam-Oost!

Wil jij trouwen in Amsterdam-Oost? Dan zit je bij Desmet Studio’s dus helemaal goed. Bel of mail ons gerust om een kijkje te nemen bij onze trouwlocatie, om de mogelijkheden te bespreken voor jullie bruiloft of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Personeelsfeest Amsterdam

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor een personeelsfeest in Amsterdam? Bij Desmet Studio’s kan je een zaal afhuren in hartje Amsterdam op een unieke locatie. Dus of je nou een feest geeft vanwege een jubileum, het afscheid van een collega of om gewoon je personeel eens even flink in het zonnetje te zetten: wij denken graag met je mee om er een knalfeest van te maken. Een personeelsfeest is niet alleen heel erg leuk, het heeft ook nog eens vele voordelen. Het is namelijk ontzettend goed voor de werksfeer en dus zal het personeel ook meer ontspannen en tevreden zijn op de werkvloer. Dit bevordert natuurlijk ook weer de productiviteit van je werknemers en dus draagt een goed personeelsfeest ook nog eens bij aan de prestaties van je bedrijf.

Personeelsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam

Naast een personeelsfeest, is Desmet Studio’s natuurlijk ook perfect voor het vieren van andere bedrijfsfeesten in Amsterdam. Zo wil je misschien een zaal huren in Amsterdam om te netwerken met partners. Daarnaast kan een feest voor klanten of andere samenwerkingen natuurlijk ook een goede reden zijn om in Amsterdam een zaal te huren. Ons professionele team zal ervoor zorgen dat de jij en je gasten de hele avond in de watten worden gelegd. Daarnaast is het ook mogelijk om je bedrijfsbranding door te voeren in de feestzaal. Amsterdam een feestzaal huren voor een bedrijfsfeest doe je dus bij Desmet Studio’s. Natuurlijk laten we graag onze locatie aan je zien! Mail of bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Volledig ontzorgd

Bij Desmet Studio’s hebben we alles in huis om jouw feest of event compleet te maken.

Bar & catering

Ons professionele horecateam zal ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Wanneer je een zaal wilt huren voor een feest in Amsterdam, dan hoort daar natuurlijk ook een lekker hapje en drankje bij. Kies voor één van onze scherp geprijsde drankarrangementen of voor drank op nacalculatie. Daarnaast bieden we ook een kleine kaart met borrelhapjes en snacks. Mocht je andere wensen hebben kan dat ook met een externe cateraar via ons of een cateraar naar keus in overleg.

Inrichting

Wanneer je een feest geeft hoort daar natuurlijk ook een gezellige inrichting bij. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen om te maken, want ons studiocafé is zo ingericht dat je niets meer hoeft aan te passen. Heb je andere wensen of hangt er een bepaald thema aan jouw feest? Dan kunnen we in overleg natuurlijk de ruimte extra aankleden.

Techniek

Bij Desmet beschikken we over alle techniek om jouw feest onvergetelijk te maken.

 • Licht- en geluidsapparatuur
 • DJ set Pioneer: 1x DJM 900NXS2 en 2x CDJ 2000NXS
 • Podium
 • Lcd-schermen voor projectie
 • Microfoons
 • Optioneel PA voor livemuziek

Crew

Ons team bestaat uit een eventmanager, technicus, bar- en garderobecrew & beveiliging.

Bereikbaarheid

Je vindt Desmet Studio’s in hartje Amsterdam. Hierdoor is onze locatie heel goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Lees hier meer over de bereikbaarheid van onze locatie.

Evenementenlocatie Amsterdam

Onze zaalverhuur in Amsterdam-Oost is niet alleen geschikt voor het geven van knallende feesten, maar je kan de locatie ook huren voor andere evenementen. Zo is Desmet Studio’s ook zeer geschikt voor een presentatie, release of zelfs hybride event. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de tofste en meest veelzijdige event locatie in Amsterdam. Bel ons via 020-5217100 of mail naar info@desmet.tv voor meer informatie.

Evenementenlocatie Amsterdam

Locatie verhuur Amsterdam

Op zoek naar unieke locatie verhuur in Amsterdam? Dan zit je bij Desmet Studio’s altijd goed. Wij stellen ons prachtige pand in Amsterdam maar al te graag beschikbaar voor locatie- en zaalverhuur. Of je nou een zakelijk of privé event wilt organiseren: wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Onze locatie zorgt voor een unieke ervaring. Zo is onze locatie bijvoorbeeld ook perfect voor een releaseparty, presentatie of hybride event. Bij Desmet Studio’s hebben we alles in huis om van jouw event een onvergetelijke beleving te maken.

Locatie verhuur Amsterdam

Releaseparty/presentatie

Bij Desmet Studio’s worden er al jarenlang door kunstenaars en makers bijzondere dingen geproduceerd. Onze unieke locatie ademt creativiteit en daarom is deze ook perfect om te huren voor een presentatie, viewing, EP- of album release. Omdat we bij Desmet snappen dat ieder event uniek is en iedereen andere wensen heeft, maken we een offerte op maat. We denken natuurlijk graag met je mee over de mogelijkheden.

Zaal huren voor releaseparty/presentatie

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie in Amsterdam voor jouw presentatie of releaseparty? Dan zit je bij Desmet Studio’s altijd goed. Je vindt ons prachtige art deco pand in hartje Amsterdam. Naast verschillende opnamestudio’s, beschikken wij ook over een studiocafé. Deze is in combinatie met onze tv-studio ideaal voor jouw event. Hoeveel gasten we kunnen ontvangen, is afhankelijk van de opstelling. In theater opstelling kunnen er maximaal 100 personen worden ontvangen en in concert opstelling maximaal 200. Daarnaast beschikt de ruimte over het volgende:

 • Podium
 • Klapstoelen
 • Statafels
 • Katheder
 • Visagie/kleedkamer

Alles in huis voor een geslaagd feestje

Wanneer je ervoor kiest om bij Desmet een zaal te huren, hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij hebben namelijk alle faciliteiten in huis voor jouw event. Zo beschikken we over licht- en geluidsapparatuur om jouw avond compleet te maken. En een goed feest is natuurlijk niet compleet zonder lekker drankje. Daarom zal ons horecateam zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Ook hebben we een kleine borrelkaart met wat lekkere snacks. Mocht je uitgebreidere wensen hebben, dan kunnen we natuurlijk ook een externe cateraar regelen of in overleg kan je zelf een cateraar kiezen. Heb je vragen of wil je een keer langskomen voor een bezichtiging? Mail dan naar info@desmet.tv of bel ons op 020-5217100.

Hybride event

Wil je met jouw event een groot publiek bereiken? Dan is een online livestream hier de perfecte oplossing voor. Op deze manier maak je het toegankelijk voor iedereen, ongeacht de grootte, locatie of mobiliteit van jouw doelgroep. Door live en online te communiceren kan iedereen meegenieten van jouw hybride event.

Alle faciliteiten voor jouw hybride event

Wanneer je een hybride event wilt organiseren bij Desmet, word je volledig ontzorgd. Wij beschikken namelijk over alle technische faciliteiten om van jouw evenement een succes te maken. We kunnen dan ook de volledige registratie faciliteren en tegelijkertijd online streamen. Dit kan je vergelijken met een tv-productie.

Techniek

Bij Desmet hebben we in eigen beheer een webinar tool ontwikkeld die voorziet in de complete technische support en online interactie. Daarnaast hebben we alle techniek in huis om van jouw hybride event een groot succes te maken.

 • Crew
 • Geluidsapparatuur
 • Uitgebreid lichtplan
 • Streaming faciliteiten
 • Regie & camera faciliteiten
 • Lcd-schermen voor projectie
 • Professionele Pioneer DJ set
 • Optioneel PA voor livemuziek
 • Optioneel webinar tool

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Over Desmet Studio’s

Desmet Studio’s is de leukste radio en tv-studio van Amsterdam. In ons prachtige art deco pand in de plantagebuurt faciliteren we radio en tv-programma’s. Daarnaast stellen we ons unieke pand maar al te graag beschikbaar voor locatie verhuur. Dit kan voor allerlei verschillende doeleinden. Denk aan online tv/radio, podcasts, events, showcases, viewings en nog veel meer. Wat de reden ook is, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Onze locatie is namelijk ontzettend veelzijdig. Naast onze tv-studio’s beschikken we namelijk ook over een eigen studiocafé met horecagedeelte. Dit in combinatie met onze grootste studio maakt onze locatie uniek voor uiteenlopende events.

Over Desmet Studios Amsterdam

Professionaliteit en kwaliteit

Bij Desmet Studio’s staat professionaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit voorop. Onze professionele crew zorgt ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en draagt bij aan een onvergetelijke en unieke ervaring. Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee. Wij zorgen voor een vertrouwde sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Bezichtiging plannen?

Heb jij binnenkort iets te vieren en ben je nog op zoek naar zaalverhuur in Amsterdam? Dan denken we graag met je mee en maken we een offerte op basis van jouw wensen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerst de locatie te bezichtigen. Wil je dus even langskomen of heb je nog vragen? Bel ons dan op 020 – 5217100 of mail naar info@desmet.tv.