Event en locatie verhuur

Personeelsfeest Amsterdam Start een project

Personeelsfeest Amsterdam

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor een personeelsfeest in Amsterdam? Desmet Studio’s is een unieke locatie en beschikt over de perfecte ruimte voor het organiseren van feesten en evenementen. Meer weten? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op. Bel ons op 020 – 5217100 of mail naar info@desmet.tv.

Waarom een personeelsfeest?

Een personeelsfeest kan om verschillende redenen gevierd worden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, afscheid van een collega of andere bijzondere gelegenheid. Toch hoeft dit niet altijd een reden te zijn om je personeel in het zonnetje te zetten. Een personeelsfeest is immers vooral een bedankje voor je personeel voor hun inzet. Het is de perfecte manier om trots en waardering te uiten naar je medewerkers. Een mooie reden om ieder jaar een personeelsfeest geven, om te laten blijken dat je blij bent met hun werk en inzet.

Waarom een personeelsfeest

Altijd een reden voor een feestje

Een personeelsfeestje geef je natuurlijk altijd met een reden. Dit kan natuurlijk voor verschillende gelegenheden, maar het kan ook gewoon zijn omdat je vindt dat je werknemers een feestje verdiend hebben. Een personeelsfeest is een leuke manier om je medewerkers te bedanken voor al hun inzet. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere gelegenheden die vragen om een feestje. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaarsborrel, kerstborrel, het vieren van een jubileum of een afscheidsfeestje voor een collega. Wat reden van jouw personeelsfeestje ook is, Desmet Studio’s helpt je om er een knalfeest van te maken.

Hoe een personeelsfeest organiseren?

Bij het organiseren van een personeelsfeest komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Daarom verzorgen we bij Desmet Studio’s niet alleen de locatie, maar ook alles hier omheen. Denk bijvoorbeeld aan licht- en geluidstechniek, barpersoneel en catering. Dat scheelt jou een hoop tijd in de voorbereiding en wij zorgen voor een volledig verzorgd personeelsfeestje.

Personeelsfeest in Amsterdam bij Desmet Studio’s

Wanneer je ervoor kiest om bij Desmet Studio’s je personeelsfeest te organiseren dan word je tot in de kleinste details ontzorgd. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om er een geslaagd feest van te maken. Daarnaast staat onze crew gedurende het gehele feest voor je klaar zodat je ook zelf kan genieten van een knallende avond.

Personeelsfeest in Amsterdam bij Desmet Studio’s

Volledig ontzorgd

Natuurlijk is het ook belangrijk dat niet alleen het personeel, maar ook jij zelf het naar je zin hebt. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen en staan we de hele avond voor je klaar. Zo zorgt onze eventmanager ervoor dat alles op rolletjes verloopt, bedient onze technicus alle licht- en geluidsapparatuur en dankzij onze beveiliging hoef je je om veiligheid en privacy ook geen zorgen te maken. Daarnaast staat onze bar- en garderobe crew natuurlijk voor jullie klaar als je je jas wilt ophangen of zin hebt in een borrel.

Voordelen van een personeelsfeest bij Desmet Studio’s

Desmet Studio’s is dus een unieke locatie voor het geven van een personeelsfeest. Ons karakteristieke art deco pand in de Plantagebuurt ligt op nog geen 2 kilometer afstand van het Centraal Station en kent een rijke historie. Sinds 2001 hebben we hier al vele radio- en televisieprogramma’s opgenomen en uitgezonden. Daarnaast zijn hier ook diverse audio- of videoproducties gemaakt en event georganiseerd. Omdat ons pand al een plaatje is om te zien en te bezoeken begint het feestje dus al bij aankomst.

Onze mogelijkheden op een rij

Wat de reden ook is van jouw personeelsfeest, wij hebben alles in huis om er een geslaagd feestje van te maken. Onze TV Studio in combinatie met het studiocafé vormen samen de perfecte setting voor een fantastisch feest.

 • Feesten kan bij ons tot 02.00 uur ’s nachts
 • Feesten vanaf 80 tot 230 personen
 • Technische apparatuur en DJ set aanwezig
 • Visagieruimte / kleedkamer
 • Optioneel bedrijfsbranding
 • Optioneel dineren voorafgaand het feest

Catering personeelsfeest

Een goed feestje is natuurlijk niet compleet zonder goede catering. Een borrel en wat lekkere hapjes zijn onmisbaar op ieder feestje. Daarom zorgt ons horecateam ervoor dat het jou en je personeel aan niets ontbreekt. Zo is het mogelijk om te kiezen voor één van onze scherp geprijsde drank arrangementen of drank op nacalculatie. Verder bieden we natuurlijk ook verschillende borrelhappen en snacks. Mocht u specifieke wensen hebben dan kan dat natuurlijk ook altijd met een externe cateraar via ons of in overleg met een zelfgekozen cateraar.

Diner

Wanneer je bij Desmet Studio’s een personeelsfeest organiseert is het ook mogelijk om hier vooraf te dineren. Zo is een seated dinner in onze TV studio mogelijk tot 65 personen en een buffet of walking dinner tot 175 personen.

Inrichting

Ons studiocafé en de TV studio zijn zo ingericht dat je er niets meer aan hoeft te doen. Dat scheelt jou een hoop tijd. Natuurlijk kan je in overleg de ruimtes wel verder aankleden naar jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld een thema voor je personeelsfeest? Dan kan dit thema natuurlijk doorgevoerd worden in onze ruimtes.

Techniek

Bij Desmet hebben we alle technische faciliteiten in huis voor jouw personeelsfeest.

 • Licht- en geluidsapparatuur
 • Podium
 • DJ set Pioneer: 1x DJM 900NXS2 en 2x CDJ 2000NXS
 • LCD schermen voor projectie
 • Microfoons
 • Optioneel PA voor livemuziek

Crew

Tijdens jouw personeelsfeest staat onze professionele crew de hele avond voor jou en je personeel klaar. Ons team bestaat uit een eventmanager, technicus, bar- en garderobe crew en beveiliging.

Tot in de puntjes!

Wanneer je bij Desmet Studio’s je personeelsfeest organiseer, regelen we alles tot in de puntjes. We stellen niet alleen onze tv-studio en het studiocafé ter beschikking, maar regelen ook de rest. Denk aan het regelen van beveiliging, de inrichting van een podium en het serveren van lekkere borrelhapjes. Ons team zal er alles aan doen om het voor jou en je personeel een onvergetelijk feest van te maken. Ook zin in een geslaagd personeelsfeest? Neem dan snel contact met ons op.

Wat te doen met een personeelsfeest?

Wanneer je een personeelsfeest organiseert kan dit natuurlijk diverse invullingen hebben. Misschien wil je lekker dineren, maar het kan ook zijn dat je overdag een activiteit wilt doen in Amsterdam in het teken van teambuilding en dit wilt afsluiten met een borrel en gezellig feest. In beide gevallen ben je bij Desmet Studio’s aan het juiste adres. Wij denken namelijk graag met je mee over de mogelijkheden.

Wat te doen met een personeelsfeest

Voordelen van een personeelsfeest

Naast dat een personeelsfeest natuurlijk heel leuk is voor het team, kan het ook echt wat bijdragen aan de binding met het bedrijf. Zo’n activiteit buiten werktijden om zorgt voor een sterkere band tussen collega’s wat een positieve invloed heeft op het werk. Medewerkers zullen namelijk met meer plezier naar hun werk gaan en dat zorgt voor extra motivatie. Daarnaast krijgt een team ook meer binding met het bedrijf en bevordert dit de werksfeer. Dit kan uiteindelijk zelfs zorgen voor betere resultaten op de werkvloer.

Personeelsfeest is een investering

Omdat een personeelsfeest dus goed is voor de werksfeer zal het personeel ook meer ontspannen en tevreden zijn op de werkvloer. Dat is natuurlijk ook weer goed voor de productiviteit van je medewerkers. Een personeelsfeest draagt zo dus ook bij aan de prestaties van jouw bedrijf. Tevreden personeel is ontzettend belangrijk en een personeelsfeestje kan daar uitstekend aan bijdragen. Zie het dus ook vooral als een investering in je bedrijf.

Bedrijfsfeest organiseren Amsterdam

Natuurlijk is Desmet Studio’s ook de perfecte locatie voor het organiseren van andere soorten bedrijfsfeesten in Amsterdam. Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat je een bedrijfsfeest wilt organiseren om te netwerken met partners. Ook kan een bedrijfsfeest voor klanten of andere samenwerkingen natuurlijk een goede reden zijn voor een feestje. We staan dus niet alleen voor je klaar als je een personeelsfeest wilt organiseren, maar ook voor andere bedrijfsfeesten, presentaties, releases, jubileum feesten en events ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsfeest organiseren Amsterdam

Personeelsfeest op locatie

Wanneer je je personeel een feestje wilt geven dan kan dit natuurlijk op kantoor of in de bedrijfskantine, maar het is natuurlijk veel prettiger om dit op locatie te doen. Zo voelt het voor je werknemers echt even als een feest buiten werk om en kunnen ze alle stress achter zich laten. Daarnaast heeft een feestje organiseren buiten kantoor ook als voordeel dat alles uit handen genomen kan worden. Bij Desmet Studio’s beschikken wij namelijk over alle benodigdheden om er een geslaagd feest van te maken. Dat scheelt je enorm veel tijd en troep. Alles wordt namelijk op de locatie geregeld en dus hoef jij ook niet te slepen met catering en apparatuur. De inrichting, het geluid, het licht, de hapjes, de drankjes en het opruimen: je kunt het allemaal aan ons overlaten. Dat maakt Desmet de perfecte feestlocatie voor jouw personeelsfeest in Amsterdam.

Locatieverhuur Amsterdam

Bij Desmet Studio’s stellen wij ons prachtige pand ook maar al te graag ter beschikking voor locatieverhuur in Amsterdam. Onze unieke locatie zorgt voor een unieke ervaring. Of je nou een tof bedrijfs- of personeelsfeest wilt organiseren of onze locatie voor een andere gelegenheid wilt gebruiken: wij zorgen voor een geslaagd event. Zo kan je onze locatie bijvoorbeeld ook huren voor een trouwfeest, het vieren van een verjaardag of jubileum of ander event. Wat de reden ook is, wij denken graag met je mee. Bij Desmet Studio’s zit je dus altijd goed. Of je nou een privé of aan zakelijk event organiseert: wij hebben alles in huis om van jouw event een onvergetelijke beleving te maken.

Locatie verhuur Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke feestzaal in Amsterdam? Dan is Desmet Studio’s the place to be. Zo kan je bij ons een zaal huren voor een personeelsfeest, maar ook om een jubileum te vieren of om welke andere feestelijke reden dan ook. Bij Desmet Studio’s hebben we vier opnamestudio’s, waarvan er twee uitermate geschikt zijn voor zaalverhuur. Zo creëren we eenvoudig iedere gewenste setting in ons studiocafé, helemaal naar jouw wensen en behoeften. Ons studiocafé beschikt zelfs over een horecagedeelte, wat natuurlijk perfect is voor jouw event.

Feestzaal Amsterdam

Ons studiocafé is geschikt voor een klein aantal gasten, maar deze kan ook gecombineerd worden met onze ruime TV1-studio. Hier kunnen we zo’n 100 tot 200 gasten ontvangen. Deze televisiestudio is groot, maar aan sfeer ontbreekt er niets. Dat maakt deze feestzaal ideaal om als unieke feestlocatie te huren in Amsterdam.

Zaalverhuur Amsterdam

Praktische informatie over Desmet Studio’s

Locatie

Je vindt Desmet Studio’s in het centrum van Amsterdam aan de Plantage Middenlaan bij Artis. Dat maakt dat onze locatie zeer gemakkelijk te bereiken is vanuit alle hoeken in het land.

Bereikbaarheid

Desmet Studio’s is te vinden in hartje Amsterdam. Dat betekent dus dat het uitstekend te bereiken is met het openbaar vervoer. Daarnaast is de locatie ook met de auto zeer goed bereikbaar. Zo kan er aan de straat geparkeerd worden of bij Artis (vraag naar de voorwaarden). Bekijk deze pagina voor meer informatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer of de auto.

Praktische informatie over Desmet Studio’s

Bezichtiging plannen?

Wil jij jouw personeelsfeest nou organiseren bij Desmet Studio’s? Dan denken we graag met je mee en maken we een offerte op basis van jouw wensen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerst de locatie te bezichtigen. Wil je dus even langskomen of heb je nog vragen? Bel ons dan op 020 – 5217100 of mail naar info@desmet.tv.

Foto 1 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 2 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 3 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 4 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 5 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 6 van Personeelsfeest Amsterdam
Foto 7 van Personeelsfeest Amsterdam