AV en televisie producties

Webinar studio huren Start een project

Webinar studio huren

Wil je een professioneel webinar uitzenden van hoge kwaliteit? Dan is een webinar studio huren absoluut geen overbodige luxe. Bij Desmet Studio’s in Amsterdam heb je de keuze uit maar liefst vier professionele opnamestudio’s, is alle apparatuur die je nodig hebt voor een uitzending van hoge kwaliteit beschikbaar en staat er een deskundige crew voor je klaar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw webinar of direct onze webinar studio huren? Bel 020 – 52 17 100 of stuur een e-mail naar info@desmet.tv. Wij helpen je graag!

Wat is een webinar?

Een webinar is natuurlijk dé manier om op een eenvoudige en laagdrempelige manier een groot publiek te bereiken. Je kunt het vergelijken met een live evenement zoals een meeting op kantoor, een training op een externe locatie of zelfs een bijeenkomst in een theater. Als spreker zou jij op zo’n live evenement voor een groep staan en met behulp van één of meerdere schermen een presentatie geven. Je staat dan live in interactie met je deelnemers, die kunnen reageren op jouw vragen en zelf ook tijdens of na jouw presentatie vragen kunnen stellen. Je bereikt in één keer een grote groep mensen, maar zij moeten wel afreizen naar de door jou gekozen locatie en vol is vol – je kunt niet meer mensen bereiken dan je evenementenlocatie aan kan.

Een webinar dankt zijn naam aan de samenvoeging van ‘web’ en ‘seminar’. Oftewel: een seminar op het web. Een interactief online evenement dat over de hele wereld bijgewoond kan worden. Deelnemers hoeven niet af te reizen naar een bepaalde locatie en je groepsgrootte beperkt zich niet tot de capaciteit van deze locatie. Je kunt in principe oneindig veel mensen bereiken met een webinar, zij het niet altijd allemaal tegelijkertijd. Een ander voordeel van een webinar is echter wel dat je deze op kunt nemen en beschikbaar kunt stellen om terug te kijken. Op die manier kun je dagen-, maanden- of zelfs jarenlang mensen blijven bereiken met dezelfde boodschap.

Wat is een webinar

Webinarstudio

Het enige wat zij daarvoor nodig hebben is een computer, tablet of telefoon met internet, waarmee ze het webinar kunnen afspelen. Ze zien vervolgens jou, je scherm, je presentatie of misschien zelfs een andere spreker die je middels een Skype- of Zoom-sessie laat deelnemen aan het webinar. Met speciale webinarsoftware zoals onze eigen webinartool Amcast zijn er talloze mogelijkheden om je webinar interessant en interactief te maken. Via Amcast kunnen deelnemers die live aanwezig zijn vanaf hun eigen scherm met jou interacteren: ze kunnen vragen stellen of beantwoorden, reacties indienen en polls invullen om hun stem te laten horen. Jij kunt hen voorzien van antwoorden die je illustreert met afbeeldingen, video’s, statistieken of infographics. Je kunt zelfs externe experts inschakelen en laten deelnemen aan het webinar, zonder dat zij daarvoor hun huis hoeven te verlaten.

De enige die afreist naar een andere locatie ben jij, wanneer je onze webinarstudio in Amsterdam wilt huren. Het team van Desmet Studio’s zorgt er dan voor dat jouw webinar perfect georganiseerd wordt en er vanaf het begin tot het einde professioneel uitziet. We passen de look en feel van de door jou gekozen webinarstudio volledig aan jouw huisstijl en gewenste sfeer aan. Zo kunnen we je bedrijfslogo laten terugkomen op de schermen in onze studio (en in Amcast) en kunnen we aspecten zoals verlichting, kleur en lettertypes helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften. Onze crewleden hebben ruimschoots ervaring met het vormgeven van webinars en denken dan ook graag met je mee over hoe we onze opnamestudio het beste kunnen inrichten voor jouw webinar. Wil je direct hun advies inwinnen? Mail dan naar info@desmet.tv, bel 020 – 52 17 100 of vul ons contactformulier in. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

Webinarstudio

Webinar studio huren Amsterdam

We vertellen je immers graag wat je van kunt verwachten wanneer je een webinar studio wilt huren in Amsterdam. Desmet Studio’s is hier dé perfecte locatie voor! Niet alleen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het maken van talloze online videoproducties, ook zijn onze studio’s uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer in Amsterdam. Je vindt Desmet Studio’s namelijk in een karakteristiek art deco pand in de Plantagebuurt. Zoals je aan ons logo ziet, wordt op deze plek al sinds 1879 entertainment verzorgd!

Dat doen we vanaf 2001 onder de naam Desmet Studio’s, waarmee we al vele webinars hebben opgenomen en gestreamd, radio- en televisieprogramma’s hebben gemaakt en evenementen hebben georganiseerd. Menig producent weet de weg naar de Plantage Middenlaan inmiddels wel te vinden!

Moeilijk is dat gelukkig ook niet. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Amsterdam Centraal de tram naar halte Artis of de metro naar halte Waterlooplein (uitgang Hortus) en je staat in nog geen 15 minuten bij ons in de studio. Neem je je fiets mee, dan ben je zelfs nog sneller. Ook lopend doe je er slechts zo’n 20 minuten over om ons te bereiken. Kom je met de auto, dan parkeer je gewoon hier in de straat of bij Artis. Vraag ons wel even naar de voorwaarden over die laatste mogelijkheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een telefoontje naar 020 – 52 17 100 is zo gepleegd!

Webinar studio huren Amsterdam

Opnamestudio

Wanneer je een webinar studio wilt huren bij Desmet Studio’s in Amsterdam heb je de keuze uit maar liefst vier opnamestudio’s. Elk van deze studio’s is voorzien van een aparte regieruimte die bemand wordt door onze professionele crewleden en een vaste poule van deskundige freelancers. Zij zullen je zowel voorafgaand aan, tijdens als na je webinar ondersteunen met alle techniek en apparatuur die je nodig hebt.

Allereerst kun je kiezen voor onze turnkey webinar studio met een zakelijke look, die over diverse mogelijkheden beschikt om jouw webinar professioneel vorm te geven in je eigen huisstijl. Ben je op zoek naar een iets minder formele sfeer, dan is ons studiocafé erg geschikt. In deze ruime studio kunnen we sterk uiteenlopende settings creëren, volledig afgestemd op jouw webinar. Wil je juist een kleine studio zonder poespas maar met een passende webinar achtergrond, dan ben je van harte welkom in onze green screen studio. Deze is geschikt voor maximaal twee personen en bevat alles wat je nodig hebt voor een professionele chromakey productie. Onze TV1-studio ten slotte is een volwaardige televisiestudio die perfect is voor hybride evenementen, zoals webinars met publiek. Dit is dé oplossing wanneer je graag live contact maakt met je deelnemers, maar tegelijkertijd ook een groter publiek wilt bereiken. Je nodigt een selecte groep mensen uit om naar onze TV-studio in Amsterdam te komen en zendt je webinar online uit om alle andere geïnteresseerden mee te laten kijken. Het team van Desmet Studio’s zorgt ervoor dat jouw webinar er zowel online als offline professioneel uitziet en tot in de puntjes verzorgd wordt!

Opnamestudio

Locatie verhuur Amsterdam

Desmet Studio’s beschikt immers over alle apparatuur én kennis die nodig is om jouw evenement volledig te registreren. LCD-schermen voor projectie, een uitgebreid lichtplan, de juiste geluidsapparatuur, een optionele PA voor livemuziek en natuurlijk onze eigen webinartool die je ondersteunt bij optimale online interactie. En terwijl je gasten smullen van hapjes en drankjes verzorgd door ons horecateam, genieten je kijkers thuis van een livestream van televisiekwaliteit.

Je merkt het: bij Desmet Studio’s ben je niet alleen welkom om een webinar op te nemen of te streamen, maar ook om een evenement te organiseren. Een boekpresentatie, een bedrijfsfeest of zelfs een trouwfeest in Amsterdam – je kunt het zo gek niet bedenken over we maken er een succes van. Zowel online als offline! Voor unieke locatie verhuur in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

Als host kies jij voor een van onze scherp geprijsde drankarrangementen of maak je gebruik van drank op nacalculatie. Op onze eigen kaart vind je bovendien een aantal lekkere borrelhapjes en snacks die we aan je gasten kunnen voorschotelen, zodat ze absoluut niets tekortkomen. Organiseer je een uitgebreid evenement waarbij een lunch of diner is inbegrepen? Dan schakelen we voor jou een externe cateraar in, die ervoor zorgt dat al je gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Ben je benieuwd naar ons menu? Stuur alvast een mailtje naar info@desmet.tv of neem contact met ons op via het contactformulier!

Locatie verhuur Amsterdam

Livestream studio huren

Ook jij als organisator profiteert van nog veel meer voordelen wanneer je een livestream studio wilt huren bij Desmet Studio’s in Amsterdam. Maak je gebruik van onze webinartool Amcast, dan krijg je inzicht in talloze statistieken – al vanaf het moment dat deelnemers zich inschrijven. Zij registreren zich met hun e-mailadres, dat door Amcast op een discrete manier wordt opgeslagen. Amcast is immers een ISO 27001-gecertificeerde tool, waarmee je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de persoonsgegevens van je publiek.

Tegelijkertijd helpen deze gegevens je wel inzicht te krijgen in het succes van je webinar. Indien gewenst kunnen we via Amcast voorafgaand aan het webinar al het kennisniveau en de interesse van je deelnemers peilen. Tijdens het webinar wordt hun kijkgedrag geregistreerd, zodat jij daar na afloop van de uitzending zicht op hebt. Je kunt zien hoeveel kijkers je webinar hebben bijgewoond, hoe lang de kijkduur was van individuele kijkers en welke vragen en antwoorden zij hebben ingestuurd. Ook is het mogelijk om achteraf enquêtes te versturen naar de eerder geregistreerde e-mailadressen, bijvoorbeeld om te vragen naar feedback.

Via Amcast wordt je webinar ook automatisch opgeslagen, zodat jij deze achteraf zelf kunt bekijken en tevens beschikbar kunt stellen voor anderen. De combinatie van onze vier verschillende opnamestudio’s in hartje Amsterdam en onze webinartool Amcast vormt een totaaloplossing voor iedereen die op een professionele manier informatie wil overbrengen op een grote groep mensen. Bedrijven die je al voorgingen zijn bijvoorbeeld de Gemeente Amsterdam, BMW en Jumbo. We zijn er echter niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor ondernemers en particulieren. Als trainer, coach of inspirator heb je ongetwijfeld een belangrijke boodschap te verkondigen die je met hoge kwaliteit de wereld in wilt slingeren. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij!

Livestream studio huren

Studio verhuur

Voel je dan ook vrij om contact op te nemen met Desmet Studio’s voor je webinar, online talkshow, livestream of ander online en zelfs offline evenement. Wij denken graag met je mee over hoe we met jouw boodschap een zo groot mogelijk publiek kunnen bereiken en enthousiast kunnen maken. Binnen ons hechte team schakelen we snel en ook met onze vaste freelancers hebben we korte lijntjes. Samen doen we er alles aan om jouw ideeën om te zetten in een succesvolle productie.

Met onze degelijke apparatuur, onze deskundige mensen en onze jarenlange ervaring ontzorgen wij jou graag volledig. Zo kun jij je richten op jouw expertise: de inhoud van jouw webinar. Sta je al te popelen om jouw boodschap te verkondigen vanuit onze studio’s? Neem direct contact met ons op om een webinar studio te huren in Amsterdam! Dat kan door te bellen naar 020 – 52 17 100 of een mailtje te sturen naar info@desmet.tv. We staan je graag te woord!

Foto 1 van Webinar studio huren
Foto 2 van Webinar studio huren
Foto 3 van Webinar studio huren
Foto 4 van Webinar studio huren
Foto 5 van Webinar studio huren
Foto 6 van Webinar studio huren