Event en locatie verhuur

Feestlocatie Amsterdam-Oost Start een project

Feestlocatie Amsterdam-Oost

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Amsterdam-Oost? Bij Desmet Studio’s hebben we verschillende mogelijkheden voor locatieverhuur. Of je nou een bedrijfsfeest op locatie wilt organiseren of je huwelijksdag wilt afsluiten met een te gek trouwfeest: bij Desmet hebben we alles in huis om er een succes van te maken.

Feestlocatie Amsterdam-Oost

Wil jij een te gek feest geven in Amsterdam en ben je op zoek naar een locatie? Dan ben je bij Desmet Studio’s aan het juiste adres. Of je nou een personeelsfeest wilt organiseren, je trouwfeest bij ons wilt vieren of een andere reden hebt voor een feestje: wij denken graag met je mee. Bij Desmet Studio’s beschikken we over verschillende ruimtes die zeer geschikt zijn voor het organiseren van een knallend feest. Heb jij binnenkort iets te vieren? Mail dan naar info@desmet.tv.

Feestlocatie Amsterdam-Oost

Over Desmet Studio’s

Desmet Studio’s is de leukste radio en tv-studio van Amsterdam. Daarnaast stellen we ons unieke pand maar al te graag beschikbaar voor locatieverhuur. Dit kan voor allerlei verschillende doeleinden. Denk aan online tv/radio, podcasts, events, showcases, viewings en nog veel meer. Wat de reden ook is, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Onze locatie is namelijk ontzettend veelzijdig. Naast onze tv-studio’s beschikken we ook over een eigen studiocafé met horecagedeelte. Dit in combinatie met onze grootste studio maakt onze locatie uniek voor uiteenlopende events.

Unieke feestlocatie

Ben je op zoek naar een écht unieke locatie voor een feest? Dan zit je goed bij Desmet Studio’s. Je vindt ons in een karakteristiek art deco pand in de Plantagebuurt in Amsterdam. En dat is niet het enige, want hoe tof is het om een feest te vieren in een professionele TV studio? Onze locatie verhuur in Amsterdam is precies wat je zoekt.

Unieke feestlocatie

Zaalhuur Amsterdam-Oost

Bij Desmet Studio’s beschikken we over vier opnamestudio’s, waarvan er twee perfect zijn voor zaalhuur in Amsterdam-Oost. Deze twee zalen zijn ideaal voor wat kleinere gezelschappen of grotere groepen. Zo is ons studiocafé bijvoorbeeld perfect voor evenementen tot ongeveer 80 personen. Heb je meer gasten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons studiocafé te combineren met onze TV1-studio kan je tot wel 230 mensen ontvangen op onze locatie. En dat allemaal in het gezellige Amsterdam-Oost.

Feestlocatie huren Amsterdam

Zoals we net al schreven, beschikken we over twee studio’s die ook uitstekend voor zaalverhuur gebruikt kunnen worden. Onze TV1-studio is perfect om zo’n 100 tot 200 gasten te ontvangen. Dat maakt deze ruimte perfect als feestzaal. Deze volwaardige televisiestudio is dan wel groot, maar tegelijkertijd ook heel sfeervol. Als je dus echt iets unieks zoekt voor jouw feest in Amsterdam is dit dus zeer geschikt. Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@desmet.tv of bel 020-5217100.

Feestlocatie huren Amsterdam

Waarom Desmet Studio’s?

Bij Desmet Studio’s staan wij met ons professionele team voor je klaar. We hebben dan ook alles in huis om van jouw feest of evenement een groot succes te maken en ontzorgen je volledig. Dit zal in de voorbereiding zijn, maar ook tijdens het evenement zorgen we ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Dat is wat onze feest- en evenementenlocatie zo uniek maakt.

Bijzondere feestlocatie Amsterdam

Het feest start eigenlijk al bij aankomst. Wanneer je gasten aankomen bij ons prachtige art deco pand in de bruisende Plantagebuurt begint de beleving namelijk al. Al sinds 2001 hebben op onze locatie vele radio-, televisieopnames, live uitzendingen en evenementen plaatsgevonden.

Team/crew/professionals

Bij Desmet Studio’s staan we voor professionaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit. Ons team zorgt voor een vertrouwde sfeer waar iedereen zich thuisvoelt. Dat maakt het dus de perfecte locatie voor een geslaagd feest.

Feestlocatie met alle faciliteiten

Zoals we al zeiden ontzorgen we je bij Desmet Studio’s volledig tijdens jouw event. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat jouw feest of event een groot succes wordt:

Bar & catering

Bij Desmet Studio’s beschikken we over een eigen horecagedeelte. En als er iets onmisbaar is voor een geslaagd feest, dan zijn het natuurlijk wel borrels en bites. Wij verzorgen alle drankjes en borrelhapjes gewoon op locatie. Ons professionele horecateam zal ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een van onze scherp geprijsde drankarrangementen. Daarnaast is ook drank op nacalculatie mogelijk.

Verder hebben we een kleine kaart met lekkere borrelhapjes en snacks. Mocht je andere wensen hebben of bijvoorbeeld lunch of diner willen, dan werken wij met een externe cateraar om dit te faciliteren. Heb je zelf een cateraar in gedachten? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk in overleg.

Feestlocatie met alle faciliteiten

Inrichting

Ons studiocafé en de TV studio zijn zo ingericht dat je niets hoeft aan te passen. Wil je toch iets anders of geef je bijvoorbeeld een feest met een thema? Dan kunnen we in overleg natuurlijk de ruimte verder aankleden naar jouw wensen.

Techniek

Ook hebben we bij Desmet Studio’s alle techniek in huis voor jouw feest. Zo beschikken we bij Desmet over de volgende faciliteiten:

  • Licht- en geluidsapparatuur
  • Podium
  • DJ set Pioneer: 1x DJM 900NXS2 en 2x CDJ 2000NXS
  • Lcd-schermen voor grote projectie
  • Microfoons
  • Optioneel PA voor livemuziek

Crew

Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit een eventmanager, technicus, bar- en garderobe crew en beveiliging.

Bereikbaarheid

Onze locatie is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Omdat de hoofdstad vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken is, is het de perfecte locatie voor een feest of event. Zo kan je vanaf Amsterdam Centraal gemakkelijk met de tram of de metro ons pand bereiken. Kom je met je auto? Dan kan je makkelijk aan de straat parkeren.

Feestlocatie in Amsterdam huren

Met al onze faciliteiten is Desmet Studio’s dus de ideale locatie voor zaalverhuur in Amsterdam. Naast dat je gemakkelijk 80 tot 230 gasten bij ons kan ontvangen, hebben we ook al alles in huis om jouw feest te faciliteren. Zo beschikken we zelfs over een visagieruimte en kleedkamer. En we snappen natuurlijk ook dat sommige feesten doorgaan tot in de late uurtjes. Daarom kan je bij ons feesten tot 02.00 uur ’s nachts.

Feestlocatie in Amsterdam huren

Dineren

Wil je voorafgaand aan het feest op onze locatie dineren? Ook dat is mogelijk. Zo kunnen wij de catering met een externe cateraar verzorgen, maar ook als je zelf al een cateraar in gedachten hebt is dat in overleg mogelijk. Dineren is alleen mogelijk in combinatie met een feest en ook daarin hebben we verschillende opties. Zo kunnen we een seated diner verzorgen tot 65 personen. Heb je meer gasten voor het diner? Dan is een buffet of walking diner mogelijk tot 175 personen.

Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar info@desmet.tvof bel 020-5217100.

Locatie verhuur Amsterdam

Desmet Studio’s is dus ideaal als je een feestlocatie wilt afhuren in Amsterdam. Wat de reden ook is, bij Desmet kan je terecht voor een originele feestlocatie. Of je nou een personeelsfeest wilt organiseren, je verjaardag wilt vieren of zelfs bij ons wilt trouwen: als er een reden is voor een feestje denken we maar al te graag met je mee over de mogelijkheden.

Personeelsfeest Amsterdam

Een personeelsfeest organiseren op een te gekke locatie in Amsterdam? Dan is Desmet Studio’s dé locatie voor jou. Of je nou een feest wilt geven vanwege een jubileum, afscheid van een collega of andere gelegenheid: wij denken graag met je mee om er een knallend feest van te maken. Een personeelsfeest is naast dat het gewoon heel erg leuk is, ook nog eens goed voor de werksfeer. Hierdoor zal het personeel op de werkvloer dus ook meer ontspannen en tevreden zijn. Alle reden dus om een personeelsfeest te organiseren bij Desmet Studio’s!

Personeelsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest op locatie

Heb je een andere reden als bedrijf om feest te vieren? Dan is Desmet natuurlijk ook voor andere bedrijfsfeesten in Amsterdam een zeer geschikte locatie. Wie weet wil je een zaal huren om te netwerken met partners. Of wil je een feest organiseren voor klanten of andere samenwerkingen. Wat de reden van je bedrijfsfeest ook is, ons professionele team staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jij en je gasten de hele avond flink in de watten worden gelegd. En hoewel onze zaal al heel gezellig is ingericht, kunnen we natuurlijk ook jouw bedrijfsbranding doorvoeren in de feestzaal. Zo zal iedereen direct de herkenning hebben van jouw bedrijf.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest bij Desmet Studio’s? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Trouwfeest locatie Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie in Amsterdam of zoek je nog een geschikte plek voor een huwelijksfeest op locatie? Ook dat kan bij Desmet Studio’s. Met een uitstekende bereikbaarheid, een servicegericht team en sfeervolle ruimtes hebben we alles om een spetterende bruiloft te organiseren. Er is bij ons voldoende ruimte, professionele licht- en geluidsapparatuur en een deskundig team dat niet kan wachten om jou de mooiste dag van je leven te bezorgen.

Of je nou alleen je trouwfeest of ook de hele bruiloft hier wilt organiseren: je bent van harte welkom. We helpen je dan ook graag. Vanaf de ceremonie en het diner voor een selecte groep genodigden tot aan een spetterend feest met al jullie vrienden. Met onze jarenlange ervaring als trouwfeest locatie weten wij precies wat er nodig is om jullie een onvergetelijk feest te bezorgen.

Trouwfeest locatie Amsterdam

Verjaardag locatie Amsterdam

Een verjaardag is natuurlijk altijd een goede reden voor een feestje. Je bent dan ook van harte welkom om het bij ons te vieren. Met onze ruimtes heb je genoeg plek om al je vrienden en familie uit te nodigen en zit je zelf niet met de troep thuis. Wij beschikken over alle faciliteiten en ook aan de inrichting hoef je niets aan te passen. Wil jij een themafeest voor je verjaardag? Dan kunnen we in overleg natuurlijk altijd nog de ruimte aankleden naar jouw wensen. Ook als je dus een zaal wilt huren voor een verjaardagsfeest zit je goed bij Desmet Studio’s.

Zaal afhuren voor jubilleum

Staat er een jublieum op de kalender welke vraagt om een feestje en zoek je een unieke feestlocatie? Dan kan je bij Desmet natuurlijk ook een zaal huren voor het vieren van een jubileum. Ons studiocafé in combinatie met onze TV studio vormt de perfecte setting voor een geweldig feest. Dus of je nou een zakelijk of privé jubileum te vieren hebt: wij staan voor je klaar.

Club afhuren Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een zaal om te huren voor meer dan 100 personen in Amsterdam, denk je misschien al snel aan een club. Maar heb je ook al eens gedacht aan onze locatie? In het centrum van Amsterdam vind je ons prachtige pand en naast dat we hier verschillende radio- en televisieproducties hebben gefaciliteerd, weten we ook hoe we een goed feestje moeten bouwen. Zo hebben we voorheen ook tientallen feesten georganiseerd waarbij het net leek alsof je in de club staat. We beschikken namelijk over professionele techniek, waardoor de ervaring helemaal hetzelfde is. Denk bijvoorbeeld aan een professionele DJ set en uitgebreide lichttechniek. Met onze bar erbij is de ervaring natuurlijk helemaal compleet. Feest vieren bij Desmet doe je dus net zo goed als in de club!

Kroeg afhuren Amsterdam

Ben je op zoek naar een kroeg om af te huren in Amsterdam? Ook dan kan je denken aan Desmet Studio’s. We snappen dat het hartstikke gezellig is om feest te vieren in de kroeg. Wie weet wil jij wel je verjaardag vieren of heb je een jubileum dat een knalfeest nodig heeft. In plaats van de lokale kroeg, kan je dan ook bij ons terecht. De sfeer is bij ons namelijk minstens zo gezellig en onze locatie is natuurlijk veel origineler. Net als in de kroeg hebben we alles in huis voor een geslaagd feest. Denk aan een goede geluidsinstallatie voor de muziek, een volle bar voor alle lekkere borrels en genoeg snacks om de gasten mee te verwennen.

Kroeg afhuren Amsterdam

Evenementenlocatie in Amsterdam-Oost

Onze zaalverhuur in Amsterdam-Oost is niet alleen geschikt voor het geven van knallende feesten, maar je kan de locatie ook huren voor andere evenementen. Zo is Desmet Studio’s ook zeer geschikt voor een presentatie, release of zelfs hybride evenement. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de tofste en meest veelzijdige event locatie in Amsterdam.

Kom langs voor een bezichtiging

Lijkt het jou nou te gek om je feest bij Desmet Studio’s te organiseren? Dan snappen we natuurlijk dat je de locatie graag even komt bekijken. Zo kan je vast de sfeer proeven en ontstaan er vaak vanzelf weer nieuwe ideeën. Daarom ben je van harte welkom om onze locatie te bezichtigen. Bel ons op 020-5217100 of mail naar info@desmet.tv voor meer informatie.