STUUR MIJ INFO

Zelf cateren

Desmet Studio’s, gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten & borrels, viewings, concerten, trainingen, bruiloften, seminars, boek- en CD-presentaties etc.

Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ set, HD beamer, horeca- en garderobecrew en technische ondersteuning €.1745,- incl. btw. 20:30u – 02:00u. 
Heb je een afwijkend programma vraag dan om een offerte op maat. 020 – 521 7100

STUUR MIJ INFO
Zelf cateren is altijd mogelijk zolang het geen producten zijn uit ons eigen assortiment. Wij serveren vooral kleine hapjes zoals olijven, notenmix, een Spaans of Hollands plateautje, bittergarnituur, dim sum, puntzakjes friet etc. Wil je iets anders, een wat uitgebreidere catering, buffet of walking dinner dan zijn er 2 mogelijkheden.

  • je huurt via ons een professionele cateraar in
  • je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding van € 100,-

bel 020 - 521 7100 voor een vrijblijvende rondleiding of optie

Als je je eigen catering wilt verzorgen (zelf of via een door jou ingehuurde cateraar) dan rekenen we voor het gebruik van de keuken €.100,- . We gaan er dan wel van uit dat de keuken na afloop schoon wordt opgeleverd. Stel je bij onze keuken echter niet al te veel voor, hij is klein en er zijn geen ovens of koelkasten beschikbaar. Daarnaast gebruiken we de keuken tijdens het feest ook zelf.

Het schoonmaken van de keuken kost €. 22,50 per uur ex btw, (minimaal één uur). We gaan er van uit dat jouw cateraar of jijzelf voor het uitserveren, inhalen van gebruikt serviesgoed en de afwas zorgt. Wil je dat wij dat doen dan kost extra bedienend personeel €. 22,50 per uur ex btw. (minimaal 5 uur)
Als je een van onze geselecteerde partners inhuurt voor de catering dan rekenen we geen extra kosten, vraag ons naar het actuele overzicht.

Het is helaas niet mogelijk om zelf de drank te verzorgen.


 

 

 
diner 04
 
diner