STUUR MIJ INFO

De ultieme locatie voor jouw business event tot 250 personen in het centrum van Amsterdam.

Desmet Studio’s, gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals bedrijfsfeesten & borrels, productpresentaties, trainingen, seminars, productlancering, seminar of secret viewing.

Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning €.1745,- incl. btw. 20:30 – 02:00
Heb je een afwijkend programma vraag dan om een offerte op maat. 020 – 521 7100

STUUR MIJ INFO

Mediaspektakel

We zijn een TV studio dus dat biedt je de mogelijkheid om van jouw evenement een mediashow te maken. Dus live uitzenden via YouTube, via je eigen website of desnoods op televisie aan de andere kant van de wereld, het is allemaal mogelijk.

Tegen relatief geringe meerkosten nemen we jouw presentatie op met meerdere HD-camera’s of bouwen we er een interactieve webcast omheen. Amcast Webinar Tools

We hebben een grote hoeveelheid 75″ LCD-schermen ter beschikking, beamers en een videowall van 150″. Kortom alles in huis om met jouw event een onvergetelijk indruk te maken.

2 ruimtes

Desmet Studio’s leent zich uitstekend voor een onvergetelijk event in een unieke omgeving. De studio heeft een moderne uitstraling, naar een ontwerp van Ronald Hooft. Bereikbaarheid is geen probleem en betaald parkeren in mogelijk tegen een zeer voordelig tarief. De TV-studio wordt verhuurd in combinatie met het studiocafé en biedt plaats aan 250 personen. Het minimum aantal gasten is circa 80. Door de 2 gescheiden ruimtes in normaal converseren altijd mogelijk, ook bij luide live muziek of een DJ.

Dineren

Diners van 40 tot maximaal 150 personen is geen probleem en kun je door één van onze geselecteerde cateraars laten verzorgen. Desmet Studio's is een van de weinige locaties in Amsterdam waar je ook je eigen catering mag regelen.

Zelf cateren

Zelf cateren is altijd mogelijk zolang het geen producten zijn uit ons eigen assortiment. Wij serveren vooral kleine hapjes zoals, bittergarnituur, mini wraps, saucijsjes, bakjes friet, yakitori, mozerella spiesjes, etc vanaf 50 stuks. Wil je iets anders, bijvoorbeeld een Turkse, Surinaamse of Marokkaanse catering dan zijn er 2 mogelijkheden.
 • je huurt via ons een professionele cateraar in
 • je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding

Super licht & geluid

Desmet is een TV-studio waar veel popconcerten worden opgenomen. De geluidskwaliteit overstijgt dan ook die van menig Amsterdamse discotheek. Het bewegende led licht is voldoende om een middelgrote provinciestad bij nacht te verlichten. Al deze faciliteiten zijn bij de huurprijs inbegrepen en bovendien mag je tot sluitingstijd met de muziek voluit gaan. Wij onderschrijven het Convenant Gehoorschade, dit betekent dat je over een meetperiode van 15 minuten maximaal 103dB(A) mag produceren. Dit is nog steeds erg hard.

Bereikbaarheid & parkeren

Desmet Studio's (vlakbij Artis) is gelegen aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en op slechts 5 minuten met het OV vanaf Amsterdam Centraal. De Plantage is goed bereikbaar met de fiets, metro (halte Waterlooplein uitgang Hortus), 2 tramlijnen en met de auto via de Wibautstraat, Middenweg of de Piet Heintunnel. Voordelig parkeren op het parkeerterrein van Artis is geen probleem.

Veel gestelde vragen

Desmet is de enige locatie in Amsterdam waar je met een gezelschap tot 250 personen 2 aparte ruimtes krijgt. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt. Of je nu live-muziek of een DJ hebt het geluid is super en je kunt tot het einde doorgaan zonder dat je last hebt van begrenzers of buren.


Een feest voor 80 tot 250 man kost €. 1745,- per avond inclusief 21% BTW.  (maximaal 5½ uur). Ieder uur extra kost €. 250,-   Deze prijs is inclusief:

 • zaalhuur voor studiocafé en TV-studio
 • horecapersoneel voor een periode van maximaal 5½ uur
 • garderobepersoneel voor een periode van maximaal 5½ uur
 • geluid/lichttechnicus voor een periode van maximaal 7 uur
 • LCD-schermen 60″ in het café
 • HD Beamer + scherm in de TV-studio
 • geluidsinstallatie voor DJ
 • lichtapparatuur TV-studio, 100kW
 • DJ-set met 2 platenspelers SL1200 of 2 CDJ2000 Nexus CD-spelers
 • podium
 • gebruik van de kleedkamers
 • schoonmaak
LOCATIEVERHUUR prijzen incl. btw periode
TV-studio + studiocafé packageprijs incl licht, DJ-set en LCD’s. €  1745- 20:30 – 02:00 uur
PA voor live muziek, extra monitors, microfoons, back-line en 2 uur bouwtijd/soundcheck €  350,-  18:30 – 20:30 uur

Geen package maar een speciaal programma, vraag dan een offerte op maat!


Je kunt altijd vrijblijvend 2 weken een optie op jouw feestdatum nemen, als we na 2 weken niets van je horen dan houden wij ons het recht voor de locatie aan iemand anders te verhuren.


Ja, Desmet is een officiële trouwlocatie. Je kunt een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Amsterdam verzoeken jullie huwelijk officiëel te voltrekken in Desmet Studio’s. Herman Pelgrim & Laura de Jong waren de eersten die dit deden op 28 oktober 2011.

Herman Pelgrim & Laura de Jong gaan er voor.


Nee, je hoeft geen bargarantie te geven, je rekent achteraf af wat je gedronken hebt.


Desmet is uitstekend bereikbaar met metro en tram en ligt op circa 10 minuten lopen van het Rembrandtplein. In de zijstraten rondom de Plantage Middenlaan is altijd parkeergelegenheid, evenals in parkeergarage Markenhoven. De kosten hiervan bedragen €. 6,50 per uur. Vraag naar de aantrekkelijke parkeermogelijkheden op het parkeerterrein van Artis. Voor een routebeschrijving klik hier.


We serveren op aanvraag een uitgebreid assortiment van kleine hapjes zoals olijven, notenmix, een Spaans of Hollands plateautje, bittergarnituur, dim sum, puntzakjes friet etc. Wil je iets anders, een wat uitgebreidere catering of een buffet of walking dinner dan zijn er 2 mogelijkheden:

 • je huurt via ons een professionele cateraar in
 • je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding van € 100,- voor het gebruik van de keuken. 

 

Als je je eigen catering wilt verzorgen (zelf of via een door jou ingehuurde cateraar) dan rekenen we voor het gebruik van de keuken €.100,- . We gaan er dan wel van uit dat de keuken na afloop schoon wordt opgeleverd. Stel je bij onze keuken echter niet al te veel voor, hij is klein en er zijn geen ovens of koelkasten beschikbaar. Daarnaast gebruiken we de keuken tijdens het feest ook zelf.

Het schoonmaken van de keuken kost €. 22,50 per uur ex btw, (minimaal één uur). Uiteraard staan we niet toe etenswaren uit het assortiment van Desmet of zelf meegebrachte drank te serveren. We gaan er van uit dat jouw cateraar of jijzelf voor het uitserveren, inhalen van gebruikt serviesgoed en de afwas zorgt. Wil je dat wij dat doen dan kost extra bedienend personeel €. 22,50 per uur ex btw. (minimaal 5 uur)

Als je een van onze geslecteerde partners inhuurt voor de catering dan rekenen we geen extra kosten, vraag ons naar het actuele overzicht.

 

 


Diner voor 70 personen in Desmet TV-1

Een buffet of walking dinner tot max 175 personen kan in de grote TV-studio door inzet van een externe cateraar. Een sit down dinner is mogelijk tot 70 personen. In het studiocafé kan je een intiem diner organiseren tot 30 personen.


Als je een dansfeest geeft mogen er in het café en de TV-studio samen 250 bezoekers. De ervaring leert dat er dan met 300 uitnodigingen, na afzeggingen en het verloop tussen de vroege en de late gasten ruimte voldoende is. De kritische ondergrens voor beide ruimtes samen is circa 80 personen. Je kunt de TV-studio eventueel opvullen met een groter podium en extra tafels en stoelen.


live muziek en/of een goeie DJ en eventueel de ringen.


Omdat Desmet in basis een radio- en TV-studio is mag je wel wat van het geluid verwachten. Er hangt in de TV-studio een EAW PA-installatie van 6 kW meer dan voldoende om iedere internationale popact adequaat te versterken. Er is een Yamaha M7CL mengtafel met 48 inputs, je krijgt er 10 monitors van EAW bij en er is keuze uit meer dan 100 microfoons. De studio heeft een prettige droge akoestiek. Het gebruik van de PA voor DJ’s valt binnen het standaard tarief, het gebruik van de PA en backline voor live muziek valt onder een additioneel tarief.

 


Een band of artiest kan gebruikmaken van de PA van Desmet, eventueel is er back-line (gitaar/basversterkers, keyboardversterker en een slagwerk,) beschikbaar. Het gebruik van eigen PA (FOH) en mengtafel is niet toegestaan, onder bepaalde voorwaarden is het gebruik van een eigen monitortafel (afmetingen!!) bespreekbaar. Desmet heeft een 6kW EAW FOH en een Yamaha M7CL-48 mengtafel die gelijktijdig wordt gebruikt voor monitors en FOH. Er zijn 10 monitors in 6 groepen beschikbaar en er is keuze uit ca 100 microfoons enDI’s. De maximale SPL tot 02:00 uur ’s nachts is 110dBa. Oordoppen (Thunder Plugs) zijn te koop aan de bar. Er is altijd een licht/geluidtechnicus van Desmet Studio’s bij de huurprijs inbegrepen.

 


Desmet heeft genoeg licht om een middelgrote provinciestad bij nacht goed te verlichten. Er hangt standaard 100kW in en er is een maximaal vermogen van 240 kW beschikbaar. Veder de gebruikelijke effecten zoals: bewegend LED-licht (spot en washes) strobo, blacklight, spiegelbol, en PAR’s. Het grootste deel van het lichtplafond is RGBW LED, dus energie zuinig. Dit produceert bovendien minder warmte. Een en ander wordt bedient door middel van een Grand MA lichtcontroller. Voor meer informatie klik hier. Een lichttechnicus is bij de packageprijs inbegrepen.

 


De standaard DJ-set die bij de prijs is inbegrepen bestaat uit een Pioneer DJM 2000 NEXUS mixer, met 2 Pioneer CDJ 2000 NEXUS CD-spelers. Voor old school DJ’s is er een Pioneer DJM 600 met 2 Technics SL 1200 platenspelers beschikbaar.


Zoals eerder gezegd Desmet moet je vooral huren als muziek een belangrijke ingredient van jouw feest is. De avond valt of staat met de keuze van de muziek. Zelfs al heb je een professionele coverband geboekt, geen enkele band speelt de hele avond. De pauzes tussen de band door moeten ook gevuld worden, een (zelfgebrand) verzamel CD’tje op je Ipod aanzetten volstaat dan niet. Vrienden en familie zullen het zeker waarderen wanneer je neefje een surprise optreden met zijn punkbandje verzorgt, maar na een minuut of 20 is de verrassing er meestal wel vanaf.

Of je dus wel of geen live muziek hebt je zult altijd een goede DJ nodig hebben. Dit is niet iets wat je aan je buurjongen kunt overlaten, tenzij je naast Armin van Buuren of Eric Corton woont. Als je een goed dansfeest wilt geven is de DJ de belangrijkste succesfactor, maak dus een zorgvuldige keuze en ga niet over één nacht ijs. We hebben een lijstje van DJ’s die hier regelmatig draaien. De DJ kan gebruik maken van de DJ-set van Desmet.


Desmet heeft een overeenkomst met BUMA voor het weergeven van mechanische achtergrondmuziek (CD’s, MP-3’s en vinyl) daar hoef je dus niets voor te betalen. Laat je een band of DJ optreden op een bedrijfsfeest of op een feest waar je entree heft dan betaal je auteursrechten. Die reken je rechtstreeks af met de BUMA. Is het een besloten feest (geen entreeheffing maar een verjaardag of bruiloft) dan hoef je niets te betalen.


In de TV-Studio hangt een 2000 ANSI lumen HD 16:9 projector die uitstekend geschikt is voor Vee Jay’s, voor Powerpointpresentaties of om een DVD te projecteren. Je kunt kiezen uit 2 schermafmetingen: 2.20×1.25 of 3.50×2.00 meter. Kom ruim van te voren langs om te controleren of jouw laptop wel op onze beamer werkt en of jouw huwelijksvideo uit Las Vegas (NTSC) het in Desmet ook doet.

Je moet wel je eigen laptop meebrengen, zorg dat die een scherm heeft van 16:9 (liefst 1920×1080 pixels) en een HDMI uitgang of een Apple Display port. Ouderwetse laptops met een 4:3 scherm een een VGA scherm krijgen we meestal niet meer aan de praat.

Als je slechts één enkele foto (geen series) wil laten zien dan kun je die meenemen op een USB stick. Wil je een vast logo op de muur projecteren zorg dan voor een logo in dia positef, dwz witte letters op een zwarte achtergrond.

In alle gevallen geldt: KOM TIJDIG LANGS OM TE TESTEN!

 


 

 

Weergave op het LCD-scherm in het studiocafé
In het studiocafé hangt een HDTV-LCD scherm. Hierop kun je foto’s of filmpjes in een loop afspelen.
Foto’s en filmpjes kun je aanleveren op een USB-2 stick.

Foto’s:

 • Wis je USB-stick helemaal
 • Maak één map en noem die Autoplay
 • Zet alle foto’s in deze map
 • Nummer de foto’s: 001-bruiloft, 002-Hans in de wieg, 003-Hannie op school etc.
 • Maak de resolutie niet te hoog, maar zeker niet te laag, minimaal 1920×1080 pixels

 

Filmpjes:

 • Maak de filmpjes met een H264 codec
 • Beeldformaat 1920×1080 (16:9)
 • 25 frames per seconde

 

 

Weergave via de beamer in de TV-studio.
In de TV-Studio hangt een HD-beamer (1920×1080) van 2000 ANSI lumen
Om iets met de beamer te projecteren heb je 3 mogelijkheden:

 1. Foto’s of video: neem je eigen laptop of mediaspeler mee.
  Je laptop of mediaspeler moet een HDMI of Apple display port uitgang hebben en een 16:9 scherm.
 2. Een DVD: standaard DVD of BluRay.
  Voorwaarde is wel dat de DVD thuis goed afspeelt op een normale DVD-speler.
  Als jouw DVD alleen op een laptop afspeelt neem dan je eigen laptop mee.
 3. Foto: Er kan één foto getoond worden vanaf een USB-2 stick, geen loop, daarvoor moet je een eigen laptop meenemen.

 

LOGO’S
Kunnen direct op de muur geprojecteerd worden zonder scherm. Aanleveren op USB-2 stick met alleen de logo’s, zonder mappen structuur en verder geen andere bestanden. Formaat 1920×1080 pixels. Zwarte achtergrond met witte letters werkt het beste, eventueel gekleurde letters op een zwarte achtergrond.
NOOIT een logo op een witte achtergrond zetten.

 

OOK HEEL BELANGRIJK

 1. Kom altijd minstens één dag van te voren testen of jouw materiaal goed afspeelt
 2. NTSC filmpjes uit Las Vegas spelen meestal niet of slecht af.
 3. Verwijder alle overbodige files van je USB-2 stick!
 4. Het loopen van filmpjes of foto’s op een grootscherm in de TV-studio is erg afleidend, probeer het dus te beperken tot een éénmalige vertoning.

Het café en de zaal hoef je niet extra te versieren, maar als je toch iets wilt ophangen zorg dan dat het materiaal brandveilig is. Of jouw decoratiemateriaal daadwerkelijk veilig is kun je eenvoudig thuis zelf controleren door er een aansteker bij te houden, de vlam moet direct doven.

Wil je voor jullie trouwfeest de TV-studio toch liever omtoveren in een hippe loungebar, een Arabische 1001 nachtclub of een westernsaloon dat is wat ons betreft alles mogelijk, we zijn tenslotte een TV-studio. Reken wel op een extra kostenpost voor het decor en de extra bouwtijd in de studio. Ook moeten alle decoraties, decors of ornamenten na afloop zelf verwijderd worden zonder achterlating van touwtjes, plakband of andere bevestigingsmaterialen en zonder bestaande decoraties of schilderwerk te beschadigen. Wil je jouw decoraties door Desmet laten verwijderen dan kost dat €. 22,50 per uur excl. btw.


Het gebruik van sterretjes, vuurwerk, heliumballonnen, serpentines, confetti, rijst etc zijn niet toegestaan. Eventuele schade door het niet naleven van deze regels worden in rekening gebracht. Het verwijderen van plakband, confetti en het omlaag halen van ballonnen van een hoog plafond is namelijk een enorm tijdrovende klus. Het is ook niet toegestaan stickers of ander zelfklevend promotiemateriaal uit te delen.


De aanwezigheid van een gediplomeerd beveiliger is verplicht.
Omdat Desmet in een woonbuurt ligt mag er na 24:00 uur niet meer op de stoep worden gerookt in verband met geluidsoverlast. Ook het midden in de nacht op luidruchtige wijze op de stoep afscheid nemen is helaas niet mogelijk. Voor de naleving van deze regels ben je zelf verantwoordelijk.
Desmet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke ongeregeldheden en/of zoekgeraakte kledingstukken.


Roken in Desmet is sinds 1 juli 2008 niet meer toegestaan. Wij hebben geen aparte rookruimte, dus het komt er op neer dat je bij ons alleen op de stoep kunt roken tot 24:00 uur.


In het weekend loopt onze vergunning tot 02:00 uur. Desmet ligt midden in een woonbuurt en het is dus belangrijk dat onze buren geen overlast ondervinden. Omdat alle ruimtes extreem geïsoleerd zijn is er nooit sprake van geluidsoverlast door elektronisch versterkte muziek, maar soms wel door luidruchtig vertrekkende gasten. Als je zorgt dat jouw gasten vertrekken zonder lawaai op straat te maken is er niets aan de hand.


Helaas is Desmet niet erg rolstoelvriendelijk. Weliswaar bevinden het café en de TV-studio zich op de beganegrond, maar vanwege de geluidsisolatie zijn er een paar voor rolstoelrijders lastige drempels. Ook is er geen openbaar invalidentoilet. In het crewgebied is voor noodgevallen wel een invalidentoilet beschikbaar.


In Desmet kun je dineren tot maximaal 150 personen. Als je daarna nog een feest geeft betekent het dat er na het diner omgebouwd moet worden. Heb je een wat ruimer budget dan is een erg populaire combinatie: dineren in de Oranjerie van de Hortus Botanicus (onze buren) en daarna dansen in Desmet Studio’s. Bel ons of de Hortus voor een aantrekkelijke combinatieaanbieding. Deze schitterende locatie heropende zijn deuren in november 2003, na een restauratie van bijna een jaar. Daarmee is ook een van de mooiste terrassen van Amsterdam weer beschikbaar. Voor bezoekers van de Hortus, maar ook als locatie voor een bijzonder feest. In de maanden juli en augustus kun je ‘s avonds dineren in de Oranjerie.

In de Oranjerie zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve diners, maar die zich minder goed lenen voor het weergeven van versterkte muziek. Een combinatie met Desmet Studio’s ligt dus voor de hand. De Oranjerie is een eeuwenoud rijksmonument. Al in 1715 werden op deze plek tropische planten gekweekt in houten broeikassen. De Oranjerie zelf is in 1875 gebouwd als collegezaal. Het langgerekte, gepleisterde pand werd genoemd naar de overwinteringplek voor citrusvruchten: ‘oranjeboompjes’.

Desmet Studio’s 020 – 521 71 00
Hortus Botanicus 020 – 420 24 25
zaalverhuurinfo@dehortus.nl
locatie@desmet.tv

In de Plantagebuurt zijn diverse goede hotels beschikbaar. Wij hebben een exclusieve overeenkomst met het Hampshire Hotel Lancaster op de Plantage Middenlaan 48. Informeer bij ons naar de unieke en financieel bijzonder aantrekkelijke aanbieding voor een overnachting in combinatie met een feest in Desmet Studio’s. Deze aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en uitsluitend rechtstreeks te boeken via Reservations.lancaster@hampshire-hotels.com

Lancaster Hotel - 03 Lancaster Hotel - 01

Eden Lancaster Hotel
Plantage Middenlaan 48
1018 DH Amsterdam
020 – 535 68 84
Reservations.lancaster@hampshire-hotels.comGoogle Reviews

Hans Noordermeer
04:00 22 Jan 20
Good club for dancing, not too big .
Kit k
13:25 17 Nov 19
Cool place, nice vibe
thabang boers
06:30 25 Oct 19
Lovely atmosphere and great place for shows and small parties. Fits up to around 200 people. Staff is friendly and helpful and facilities are nice and clean!Lees meer
H.P. Visser
09:00 23 Mar 19
Good facilities and nice food
Charles Smits
13:34 09 Mar 19
Nice venue
tijmen bos
10:20 18 Feb 19
Amazing place to organize parties.
Camilla Heath
10:28 16 Feb 19
Desmet is one of the best places in Amsterdam for a private party. Excellent facilities and staff!
Satyabrata Mishra
18:43 11 Jan 19
Great place for office parties and fun.
Vikrami Wagh
22:13 10 Jan 19
It's a wonderful place !!
Stan van Houten
22:49 22 Nov 18
Kleine studio, maar zó gezellig!!!
Akshay Mukund
08:43 27 Oct 18
ADE 2018!
Robin Noort
12:15 17 May 18
small but capable studio. They even offer a jimmyjib in the studio
Hans Krist
12:24 22 Feb 18
Top
Kevin Moore
14:20 28 Jan 18
Excellent place to dance
boor harten
14:23 29 Dec 17
Leuke live avond van radio programma mangiare. Goede bediening vriendelijk personeel.
Fabian Gijze
14:40 12 Dec 17
Mooie locatie met een fijne sfeer. Twee keer heen gemogen voor tv opnames van BNNVARA docu. De verzorging is top en de locatie ook. Erg mooie ruime ruimte. Zeker een aanrader om eens te komen kijkenLees meer
Arno Prins
12:15 11 Oct 17
We hebben het complex gehuurd vanwege een feestelijke gebeurtenis. De contacten met Desmet, met name Fleur en Yvonne, waren bijzonder prettig. Ze denken uitermate goed met je mee, vragen vooraf de juiste zaken om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Technische kwesties werden uitermate professioneel verholpen door Bas. Het resultaat was een bijzonder geslaagd feest. Volgende keer weer wat mij betreft.Lees meer
Rakesh Ramchandani
13:27 12 Sep 17
Great studio setup with state of the art infrastructure, hardware and studio facilities for video as well as audio content production. They also offer great facilities for webinars and live shows.Lees meer
Maryse Tillemans
06:14 29 May 17
Mooie venue en vriendelijk personeel. Top! (Bezocht tijdens een show van Oliver Heldens tijdens ADE)
Koen
12:59 24 Apr 17
Super gezellige locatie. Schenken er lekkere speciaal bier ook
Gérard de Vos
17:32 26 Jan 17
Ik was hier voor een meetup en het was goed geregeld met beeld, geluid en de ontvangst.
Stijn Klaassen
13:15 06 Nov 16
Nice place for private party
Diederik ter Huurne
12:15 29 Jun 16
Afgelopen vrijdag een huwelijksfeest gehad, welke ik als ceremoniemeester (mede) heb georganiseerd. Vóór het zover was goed contact gehad via mail, telefonisch alsook een aantal keren fysiek op locatie mogen rondkijken en de aanwezige apparatuur zoals TV-schermen en beamer in grote zaal mogen testen. Kortom, zeer toegankelijk en behulpzame mensen :-) Wat betreft de locatie zelf sluit ik me aan bij de overige recensies. De locatie is ronduit top voor een mooi feest. Rustig café gedeelte waar ook een prima bar en TVschermen aanwezig zijn. En de dansvloer en 'mini club' zijn helemaal goed! Prima techniek aanwezig, zowel qua verlichting als geluid(kwaliteit). Mogelijkheid om een een podium (naar wens in te stellen qua grootte) te creëren. Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen (100 man). De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.Lees meer
Volgende beoordelingen Recensie schrijven