STUUR MIJ INFO

TV-Studio 1

TV studio-1 van 150m2 is de grootste ruimte van Desmet, hier worden zowel radio als TV programma's opgenomen. Deze studio is bij uitstek geschikt voor het opnemen van talkshows, quizzen of muziekprogramma's met publiek. De akoestiek van de ruimte is geoptimaliseerd voor het opnemen van popmuziek. Er is een demontabel podium en een demontabele tribune, een vaste PA en een standaard lichtplafond van 128 x 3kW met bewegend en conventioneel licht.
STUUR MIJ INFO
SPEC SHEET

High Definition TV

De HDTV-regie kan live 6 HD camera’s schakelen. Dit kunnen handheld of robot camera’s zijn, die ook aan een track of een crane dynamische shots kunnen leveren. Er kunnen maximaal 4 camerastreams worden geregistreerd om achteraf geen actie te hoeven missen.

De HD-beeldmenger heeft naast de 16 inputs 4 videoclip players, still en logo stores en een XPression titeler. Door het gebruik van geavanceerde scripting kan ook de schermenregie gecombineerd worden.

SPEC SHEET

Robotic camera's

Desmet Studio’s is marktleider op het gebied van Robot High Definition camera’s.
Het gebruik van robot camera’s zorgt voor een aantrekkelijke besparing op personeelskosten. Het besturen en shaden van de camera’s kan door één camera operator gedaan worden.

Multitrack audio

De audioregistratie vind plaats op een 48 kanaals digitale mengtafel voor de live stereo-mix. Standaard kunnen 24 sporen op harddisk worden opgenomen, uit te breiden tot 48 sporen. In de postproductie kan optioneel in surround 5.1 gemixt worden.

Techniek

De mainstage van Desmet biedt afhankelijk van de grootte van het podium plaats aan 150 tot 250 personen. De studio is uitgerust met een volwaardig lichtplafond met bewegend en conventioneel licht en een meer dan adequaat PA- en monitorsysteem.
In-house beeld-, geluid- en lichtregie met standaard onderstaande faciliteiten:

  • 6 HD camera’s
  • 6kW FOH PA-systeem
  • 3kW monitorsysteem
  • 48 kanalen PA
  • 48 kanalen audio recording
  • 100 kW conventioneel en bewegend licht
  • flexibel podium, max. 8.00 x 4.00 meter
  • airconditioning

Direct to disk

TV-regie 1 heeft een High Definition beeldmenger met 16 inputs en is geschikt voor max 16 HD-camera’s. De ruime set biedt plaats aan een crew van 12 personen met aparte posities voor shading, licht, titels en een disk-operator. De regie werkt simultaan in standard- en high-definition (1080-i50). Alle televisieregistraties worden direct op disk opgenomen, zowel program als iso’s zijn al tijdens de opname beschikbaar voor montage in Final Cut Pro.

Tortelduifjes – Yune

 

Ramadan Talks-08

Ramadan Talks – NTR

 

Ondernemerscollege-05

Baker Tilly Berk – Effectgroep

 

Die komen er aan – VARA

 

KPN-cafe-02

KPN – 7 Ditches TV

 

talking 'bout my generation - RTL7 - SarphatiMedia

My Generation – RTL7 – SarphatiMedia