STUUR MIJ INFO

Webcasting

Desmet Studio’s is pionier op het gebied van webcasting. Vanaf €.1995,- maak je al je eigen talkshow. De jarenlange ervaring die we hebben met conventionele TV-programma’s passen we toe op webcasting. We maken gebruik van High End camera’s en randapparatuur maar we zijn er desondanks toch in geslaagd dit volwaardige product te leveren tegen aanvaardbare kosten.

Dit lage prijsniveau hebben we bereikt door een aantal studio’s plug & play in te richten en door ver doorgevoerde vormen van robotisering. Het resultaat is dat TV-Studio 3 door een crew van slechts 3 man wordt bediend en desondanks toch een professioneel eindresultaat oplevert.

Alles 4 TV-studio’s van Desmet opereren in full HD en alle streaming faciliteiten zijn dubbel uitgevoerd om zo een optimale betrouwbaarheid te krijgen. Bovendien streamen we gelijktijdig in 3 bandbreedtes zodat het er in HD fantastisch uitziet, maar we zorgen er zo ook voor dat alles op een smartphone met weinig bandbreedte nog soepel loopt.

Wil je precies weten hoe wij een volwaardige talkshow met 5 gasten en 4 camera’s geheel compleet realiseren bel of mail ons dan.
Talkshow in TV-Studio 3, €.1995,- excl. btw, incl. crew, excl. streaming.

STUUR MIJ INFO

Live streaming

Streaming video, ook wel live streaming genoemd, is een zeer betaalbare methode om professionele HD-televisie rechtstreeks via internet uit te zenden. Dit kan een webinar, online seminar, talkshow, raadsvergadering, presentatie van jaarcijfers of concert zijn. Maar streaming video heeft een andere graad van betrouwbaarheid dan een reguliere televisie-uitzending via de kabel. Hieronder meer over de risico’s, beperkingen en het nut van een goede voorbereiding.

Amcast.nl

Amcast.nl is de webcasting tak van Desmet Studio’s en is een full service provider voor alle verschijningsvormen van webcasting zoals webinars, talkshows en e-learning.
Amcast faciliteert zowel verzekeraars, banken en farmaceuten als MKB-ers die willen kennismaken met de ongekende mogelijkheden van webcasting. Onze webtool maakt het mogelijk nascholing voor artsen en juristen geheel automatisch te koppelen aan bijvoorbeeld een BIG registratie.
Wij leveren de volgende 3 onmisbare elementen voor een webcasting die zowel individueel als in combinatie kunnen worden afgenomen.

  • Live uitzending of opname van uit de studio of op locatie.
  • Webtools voor het complete management van de webcast.
  • Redactie en content management.

Live uitzending of opname.
Dit kan technisch gezien op vrijwel iedere locatie in Nederland, maar de eenvoudigste oplossing is in onze eigen studio’s op de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Daarnaast bieden we een aantal exclusieve locaties aan op de Plantage in Amsterdam waar webcasts op een bijzondere en inspirerende locatie georganiseerd kunnen worden.

Webtools voor het complete webcast management.
Webcasting onderscheidt zich op een aantal punten van normale televisie, zoals het uitnodigen en registreren van kijkers, interactie met de kijker tijdens en na de uitzending, en statistics en analytics van kijker en content.

Redactie en content management.
Als de tijd of menskracht ontbreken om de webcast inhoudelijk vorm te geven dan kan onze eigen redactie daarbij assisteren. Ook adviseren wij bij de productie en vormgeving van bijvoorbeeld, titels, leaders, bumpers en muziek.

Monitoring tijdens uitzending

Een speciale streaming engineer bewaakt tijdens de uitzending alle uitgaande streams (meestal 6 stuks). Om de betrouwbaarheid verder te vergroten kunnen tijdens de uitzending verschillende processen gemonitord worden door gespecialiseerde engineers. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij bevelen dit aan wanneer je een extreme graad van betrouwbaarheid vraagt. Een extra controleslag zal bij een hoogwaardige professionele TV-productie niet noemenswaardig op het productiebudget drukken.

Professioneel product

Desmet Studio’s streeft er naar om elke webcast de hoogste graad van betrouwbaarheid te geven tegen de scherpste prijs. Dat doen we door een goede voorbereiding en hoogwaardige inrichting van het proces en door samen te werken met gerenommeerde partijen die webcasting serieus nemen en professioneel uitvoeren. Daarom bieden we de belangrijkste faciliteiten en voorzieningen , zoals in dit document omschreven, standaard aan om jouw uitzending tot een succes te maken.

De Webserver

De videostream zoals hierboven beschreven, wordt via een videoplayer in een speciale webpagina geplakt, dit noemen we embedding. Rondom jouw uitzending kan op deze pagina informatie en interactie worden toegevoegd. Bijvoorbeeld een opiniepeiling (poll), een chatbox om een vraag te stellen, twitter-streams, visuals en een terugkijkmogelijkheid.

Het is mogelijk de uitzending via deze zogenaamde embedcode te publiceren op de eigen website of de website van de klant. Deze webpagina, bijvoorbeeld: www.mijnbedrijf/webinar is dan de publieke toegangspoort voor de kijker.
Let op: Wanneer de eigen webserver of de eigen hostingpartner het aantal gelijktijdige bezoekers op het moment van uitzending niet aankan, kan het probleem ontstaan dat bezoekers geen toegang hebben tot jouw pagina en dus ook de videostream met de uitzending niet kunnen bekijken.

Oplossing
Wij adviseren om de webpagina van de uitzending niet op de eigen website of die van de klant te vertonen, maar bij een gespecialiseerde partij. Dit bedrijf verzorgt de hosting van de specifieke webpagina via 2 verschillende webservers zodat ook hier redundancy gegarandeerd is. Ook kunnen zij om de videospeler de interactieve schil van de klant bouwen.

De Videoserver

Het uitserveren van de videostream vanuit de studio’s van Desmet verloopt via de servers van Streamzilla. Dit Nederlandse(!) bedrijf is marktleider en een belangrijke speler op het gebied van streaming video en video on-demand.

De diensten van Streamzilla hebben een bijzonder hoge betrouwbaarheidsgraad. Dit wordt bereikt door het gebruik van videoservers die wijd verspreid staan met een hoge mate van redundancy. Dit wil zeggen dat zo veel mogelijk processen dubbel zijn uitgevoerd waardoor er in geval van een storing teruggevallen kan worden op een vervangend systeem. In de praktijk betekent dit dat in het geval van een probleem het maximaal 1 minuut duurt totdat een alternatieve stream is opgebouwd. Streamzilla is een van de weinige partijen de hierdoor onder normale omstandigheden een up-time van bijna 100% haalt.

Verbinding met video server

De verbinding tussen de TV-studio van Desmet en de videoservers van Streamzilla gaat via internet. We encoderen zelf het videosignaal in 3 videostreams met 3 bandbreedtes om de verschillende soorten kijkers zo betrouwbaar mogelijk te kunnen bedienen.

Ook hier is redundancy ingebouwd, we maken gebruik van 2 verschillende internetproviders met ieder een eigen aansluiting en route. Beide signalen worden gelijktijdig aan Streamzilla aangeboden.

Direct terugkijken

De nieuwste voorziening die we binnenkort als service in onze webcasts & online seminars aanbieden is direct terugkijken. Al tijdens en direct na de uitzending kan de uitzending vanaf het begin worden teruggekeken. Deze nieuwe technologie is in ontwikkeling bij onze partner Streamzilla en is op aanvraag als pilot beschikbaar.

Kosten opbouw

• TV-Studio Desmet
• Encoding + verbinding
• Servercapaciteit videostreaming Streamzilla
• Bouw webpagina / hosting
• Toevoegen interactie
• Monitoring (optioneel)
• Statistieken / analytics

Welke browser

Internet Explorer 7 en lager
Support, stream en playouts worden niet ondersteund. Deze browser is te oud voor hedendaagse technieken als amcast.nl.

Internet Explorer 8
Ook dit is ondertussen een sterk verouderde browser, meer dan 5 jaar oud en de officiële versie voor Windows XP en Windows Vista. We garanderen niet dat streams of playouts werken op deze browser. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de stream of playout het niet doet.

Welke browser dan wel?
Internet Explorer 11 en Google Chrome zijn de meest gebruikte browser op een PC. Als je hier de laatste versie van gebruikt heb je de minste problemen. De laatste versie van Firefox, Safari en Opera werken goed.
Als je een oudere Apple computer hebt worden de nieuwst versies van de meeste browsers helaas niet meer ondersteund.

Smartphone

Veel smartphones gebruiken Chrome en Safari als browser maar er zijn ook veel smartphones die een eigen browser hebben die bij de telefoon hoort. Dit zijn vaak slecht onderhouden browsers en niet up to date binnen de hedendaagse webtechnieken. Het kijken van een stream of playout via een App als deze kan vaak problemen met zich mee brengen. Deze Apps heten vaak: Internet, Internet Browser, Browser of Web. Smartphones in het algemeen lenen zich gezien hun kleine scherm niet erg voor inhoudelijke webinars.

TV-regie 3

QAV Ltd.

TV-regie 1

Webcast moderators

ACC-2014-01

ACC

Nuon-05

Webcast moderators

ZO7-01

7 Ditches TV

Nuon-03

TV-regie 1

MedaLive-02

Meda

ABN AMRO

ING

Oracle

TV-regie 1

GOOGLE REVIEWS

tijmen bos
tijmen bos
10:20 18 Feb 19
Amazing place to organize parties.
Camilla Heath
Camilla Heath
10:28 16 Feb 19
Desmet is one of the best places in Amsterdam for a private party. Excellent facilities and staff!
Satyabrata Mishra
Satyabrata Mishra
18:43 11 Jan 19
Great place for office parties and fun.
Vikrami Wagh
Vikrami Wagh
22:13 10 Jan 19
It's a wonderful place !!
Stan van Houten
Stan van Houten
22:49 22 Nov 18
Kleine studio, maar zó gezellig!!!
Akshay Mukund
Akshay Mukund
08:43 27 Oct 18
ADE 2018!
Robin Noort
Robin Noort
12:15 17 May 18
small but capable studio. They even offer a jimmyjib in the studio
Hans Krist
Hans Krist
12:24 22 Feb 18
Top
Kevin Moore
Kevin Moore
14:20 28 Jan 18
Excellent place to dance
boor harten
boor harten
14:23 29 Dec 17
Leuke live avond van radio programma mangiare. Goede bediening vriendelijk personeel.
Fabian Gijze
Fabian Gijze
14:40 12 Dec 17
Mooie locatie met een fijne sfeer. Twee keer heen gemogen voor tv opnames van BNNVARA docu. De verzorging is top en de locatie ook. Erg mooie ruime ruimte. Zeker een aanrader om eens te komen kijken
Arno Prins
Arno Prins
12:15 11 Oct 17
We hebben het complex gehuurd vanwege een feestelijke gebeurtenis. De contacten met Desmet, met name Fleur en Yvonne, waren bijzonder prettig. Ze denken uitermate goed met je mee, vragen vooraf de juiste zaken om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Technische kwesties werden uitermate professioneel verholpen door Bas. Het resultaat was een bijzonder geslaagd feest. Volgende keer weer wat mij betreft.
Rakesh Ramchandani
Rakesh Ramchandani
13:27 12 Sep 17
Great studio setup with state of the art infrastructure, hardware and studio facilities for video as well as audio content production. They also offer great facilities for webinars and live shows.
Maryse Tillemans
Maryse Tillemans
06:14 29 May 17
Mooie venue en vriendelijk personeel. Top! (Bezocht tijdens een show van Oliver Heldens tijdens ADE)
Koen
Koen
12:59 24 Apr 17
Super gezellige locatie. Schenken er lekkere speciaal bier ook
Gérard de Vos
Gérard de Vos
17:32 26 Jan 17
Ik was hier voor een meetup en het was goed geregeld met beeld, geluid en de ontvangst.
Stijn Klaassen
Stijn Klaassen
13:15 06 Nov 16
Nice place for private party
Diederik ter Huurne
Diederik ter Huurne
12:15 29 Jun 16
Afgelopen vrijdag een huwelijksfeest gehad, welke ik als ceremoniemeester (mede) heb georganiseerd. Vóór het zover was goed contact gehad via mail, telefonisch alsook een aantal keren fysiek op locatie mogen rondkijken en de aanwezige apparatuur zoals TV-schermen en beamer in grote zaal mogen testen. Kortom, zeer toegankelijk en behulpzame mensen :-) Wat betreft de locatie zelf sluit ik me aan bij de overige recensies. De locatie is ronduit top voor een mooi feest. Rustig café gedeelte waar ook een prima bar en TVschermen aanwezig zijn. En de dansvloer en 'mini club' zijn helemaal goed! Prima techniek aanwezig, zowel qua verlichting als geluid(kwaliteit). Mogelijkheid om een een podium (naar wens in te stellen qua grootte) te creëren. Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen (100 man). De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
Volgende beoordelingen Recensie schrijven

FACEBOOK REVIEWS

Desmet Studio's Amsterdam
4.1
powered by Facebook
Maria Kolthof
Maria Kolthof
2018-04-14T17:26:14+0000
Hans Krist
Hans Krist
2018-02-02T18:44:13+0000
Maciej Woźniak
Maciej Woźniak
2018-01-09T21:13:03+0000
Sebastiaan van der Lans
Sebastiaan van der Lans
2017-11-27T18:44:01+0000
Prachtige studio! Item opgenomen bij Ronnie Overgoor voor 7Ditches. Perfect geregeld (óók grotendeels door Ronnie's fantastisch team natuurlijk) :-).lees meer
Claire van der Wee - Overgoor
Claire van der Wee - Overgoor
2017-10-26T19:23:28+0000
Annemiek Scheepers
Annemiek Scheepers
2017-09-28T20:24:56+0000
Carmen Cardael
Carmen Cardael
2017-05-06T16:40:58+0000
Opname van Ruben en de idioten gezien... Beetje oudbollige allemaal en de klapstoelen zaten voor geen meter... Drankjes en snacks waren wel lekker en voldoende. Al met al wel een leuke avond beleeftlees meer
Yvonne Blom
Yvonne Blom
2017-05-06T16:09:50+0000
Jolanta Dabrowska-van Nistelrooij
Jolanta Dabrowska-van Nistelrooij
2017-04-28T00:43:13+0000
Monique Braak
Monique Braak
2017-04-27T17:54:17+0000
Gisteravond aanwezig bij opnames van Ruben en de idioten; locatie was verder best oké, maar dat personeel....... Er kon bij zowel bij degene die de jassen en tassen aannam, als de bij 2 jongens achter de bar werkelijk geen lachje vanaf.lees meer
Marinus van Cappellen
Marinus van Cappellen
2017-03-19T08:28:02+0000
Peter Siegel
Peter Siegel
2017-03-11T20:01:46+0000
fantastisch geluid, mooie lokatie, gebeuren goede dingen
Dirk van Stroe
Dirk van Stroe
2016-12-18T12:00:22+0000
Charllotte Karlsted
Charllotte Karlsted
2016-12-11T00:18:44+0000
Had my albumpresentation there and was very happy with the team and the location! AANRADER
Luis R. Díaz
Luis R. Díaz
2016-12-10T22:37:41+0000
Just a great place with a great crew,salud! (y)
Jannie Spaans
Jannie Spaans
2016-11-08T20:31:27+0000
Taylor Greenfield
Taylor Greenfield
2016-11-08T09:59:13+0000
Emma Kavuma
Emma Kavuma
2016-11-06T10:54:38+0000
Yohan Dequidt
Yohan Dequidt
2016-11-01T08:31:48+0000
Gerben Van de Pas
Gerben Van de Pas
2016-10-24T06:09:18+0000
Mooie, zeer goed gefaciliteerde locatie met kundig en (bijzonder) aardig personeel.
Serge Marachuk
Serge Marachuk
2016-10-21T13:12:50+0000
Monique de Vries-Loots
Monique de Vries-Loots
2016-10-21T10:57:11+0000
Gister 2 opnames bijgewoond van KPN speakers met W&W en Afrojack. Was heel gaaf om mee te maken.
Ed Speelmeijer
Ed Speelmeijer
2016-10-21T08:09:27+0000
Tv opnames van Kpn presenteert bijgewoond met Wessel van Diepen en W&W. ��
Yvonne Midavaine
Yvonne Midavaine
2016-10-16T09:17:52+0000
Robert Haye
Robert Haye
2016-10-15T21:47:53+0000
Merel Verbrugge
Merel Verbrugge
2016-10-09T18:21:13+0000
Aljo Leijdekkers
Aljo Leijdekkers
2016-03-21T16:01:55+0000
Sophie Weijenberg
Sophie Weijenberg
2016-02-01T20:50:44+0000
Nicole Phillipson
Nicole Phillipson
2014-10-08T19:42:37+0000
Jolien Boer
Jolien Boer
2014-06-23T18:44:03+0000
Wiard Pennings
Wiard Pennings
2014-06-21T19:59:05+0000
Perry Jones
Perry Jones
2014-06-21T00:47:25+0000
Mascha Andriessen
Mascha Andriessen
2014-06-20T19:07:51+0000
Dennis de Wit
Dennis de Wit
2014-06-19T22:57:52+0000
David Binkhorst
David Binkhorst
2014-06-18T16:54:49+0000
AJ Arendsen
AJ Arendsen
2014-06-17T15:12:10+0000
Claire Boers
Claire Boers
2014-05-26T20:42:39+0000
Suzanne de Groen
Suzanne de Groen
2014-05-18T20:07:52+0000
Rene Pot
Rene Pot
2014-03-17T09:53:09+0000
Phily Hinfelaar-Verheijde
Phily Hinfelaar-Verheijde
2014-03-06T08:43:11+0000
Peter Van Ancum
Peter Van Ancum
2014-01-21T07:51:28+0000
Marianne Bokma
Marianne Bokma
2014-01-12T18:16:30+0000
Remi Janssen
Remi Janssen
2014-01-09T15:38:15+0000
Boris Scheider
Boris Scheider
2014-01-08T11:47:33+0000
Linda Smit-van Den Berg
Linda Smit-van Den Berg
2013-12-19T19:59:08+0000
Dennis Den Hollander
Dennis Den Hollander
2013-12-09T11:44:05+0000
Luigi Lettieri
Luigi Lettieri
2013-12-02T15:14:27+0000
Pieter Klok
Pieter Klok
2013-12-02T07:47:02+0000
Simone Hardenberg
Simone Hardenberg
2013-11-24T01:13:37+0000
Fay Troost
Fay Troost
2013-11-23T16:44:17+0000
Brian Wichmann
Brian Wichmann
2013-11-15T12:48:58+0000
Miguel Garza
Miguel Garza
2013-10-30T19:54:19+0000
Kevin ter Beeke
Kevin ter Beeke
2013-10-19T21:55:15+0000
Stella van Meersbergen
Stella van Meersbergen
2013-10-13T03:17:01+0000
Marcel van Alebeek
Marcel van Alebeek
2013-10-05T18:07:05+0000
Mirjam Boter-van Poppel
Mirjam Boter-van Poppel
2013-10-03T18:50:47+0000
Erik Broer
Erik Broer
2013-10-02T16:59:43+0000
Odette Beusekamp
Odette Beusekamp
2013-09-22T01:09:28+0000
Eveline Dijkhuizen
Eveline Dijkhuizen
2013-08-25T07:27:17+0000
Henk van der Wijk
Henk van der Wijk
2013-07-31T12:22:07+0000
Jeanneke Savelkouls
Jeanneke Savelkouls
2013-07-14T19:53:58+0000
Erik de Wild
Erik de Wild
2013-06-09T01:31:04+0000
Next Reviews
Amazing place to organize parties.Lees meer
tijmen bos
10:20 18 Feb 19
Desmet is one of the best places in Amsterdam for a private party. Excellent facilities and staff!Lees meer
Camilla Heath
10:28 16 Feb 19
Great place for office parties and fun.Lees meer
Satyabrata Mishra
18:43 11 Jan 19
It's a wonderful place !!Lees meer
Vikrami Wagh
22:13 10 Jan 19
Kleine studio, maar zó gezellig!!!Lees meer
Stan van Houten
22:49 22 Nov 18
ADE 2018!
Akshay Mukund
08:43 27 Oct 18
small but capable studio. They even offer a jimmyjib in the studioLees meer
Robin Noort
12:15 17 May 18
Top
Hans Krist
12:24 22 Feb 18
Excellent place to danceLees meer
Kevin Moore
14:20 28 Jan 18
Leuke live avond van radio programma mangiare. Goede bediening vriendelijk personeel.Lees meer
boor harten
14:23 29 Dec 17
Mooie locatie met een fijne sfeer. Twee keer heen gemogen voor tv opnames van BNNVARA docu. De verzorging is top en de locatie ook. Erg mooie ruime ruimte. Zeker een aanrader om eens te komen kijkenLees meer
Fabian Gijze
14:40 12 Dec 17
We hebben het complex gehuurd vanwege een feestelijke gebeurtenis. De contacten met Desmet, met name Fleur en Yvonne, waren bijzonder prettig. Ze denken uitermate goed met je mee, vragen vooraf de juiste zaken om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Technische kwesties werden uitermate professioneel verholpen door Bas. Het resultaat was een bijzonder geslaagd feest. Volgende keer weer wat mij betreft.Lees meer
Arno Prins
12:15 11 Oct 17
Great studio setup with state of the art infrastructure, hardware and studio facilities for video as well as audio content production. They also offer great facilities for webinars and live shows.Lees meer
Rakesh Ramchandani
13:27 12 Sep 17
Mooie venue en vriendelijk personeel. Top! (Bezocht tijdens een show van Oliver Heldens tijdens ADE)Lees meer
Maryse Tillemans
06:14 29 May 17
Super gezellige locatie. Schenken er lekkere speciaal bier ookLees meer
Koen
12:59 24 Apr 17
Ik was hier voor een meetup en het was goed geregeld met beeld, geluid en de ontvangst.Lees meer
Gérard de Vos
17:32 26 Jan 17
Nice place for private partyLees meer
Stijn Klaassen
13:15 06 Nov 16
Afgelopen vrijdag een huwelijksfeest gehad, welke ik als ceremoniemeester (mede) heb georganiseerd. Vóór het zover was goed contact gehad via mail, telefonisch alsook een aantal keren fysiek op locatie mogen rondkijken en de aanwezige apparatuur zoals TV-schermen en beamer in grote zaal mogen testen. Kortom, zeer toegankelijk en behulpzame mensen :-) Wat betreft de locatie zelf sluit ik me aan bij de overige recensies. De locatie is ronduit top voor een mooi feest. Rustig café gedeelte waar ook een prima bar en TVschermen aanwezig zijn. En de dansvloer en 'mini club' zijn helemaal goed! Prima techniek aanwezig, zowel qua verlichting als geluid(kwaliteit). Mogelijkheid om een een podium (naar wens in te stellen qua grootte) te creëren. Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen (100 man). De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.Lees meer
Diederik ter Huurne
12:15 29 Jun 16
Paste your AdWords Remarketing code here