STUUR MIJ INFO

TV-3 Webinar studio

TV-3 is een kleine High Definition televisiestudio met een permanente 4-cameraopstelling ten behoeve van webinars. De presentatietafel is zeer geschikt voor kleine talkshows met 2 tot maximaal 5 sprekers. Omdat de studio een vaste opstelling heeft zijn de bouw- en breektijden minimaal. TV-3 wordt bediend door een 2 man crew, dit resulteert in een voordelig alternatief voor alle vormen van webinar en webasting. De beste budget oplossing in Amsterdam.

 Complete talkshow vanaf €.3500,- excl. btw, inclusief internet-streaming. 

Bel nu met Desmet Studio’s voor een messcherpe offerte 020 – 521 7100.

STUUR MIJ INFO

Webcasting

Je eigen talkshow, webinar, Powerpointpresentatie, e-learning of informatiebijeenkomst op het web. Dankzij innovatieve techniek en een kleine crew kunnen wij kosteneffectief produceren op het hoogste niveau.

In de wereld van YouTube en Facebook is video de belangrijkste communicatie tool. Geen enkele website of nieuwsbrief kan zonder video. Desmet heeft een aantal vernieuwende web-TV concepten ontwikkeld die het mogelijk maken op een voordelige maar professionele manier via internet te communiceren. Maak je eigen TV-programma voor klanten, prospects, aandeelhouders of personeel:

  • Talkshow
  • Webinar – Powerpoint
  • E-learning
  • Presentatie jaarcijfers
  • Interview met de CEO

Package prijs vanaf €.3500,- ex btw.

We hebben een interessante package deal voor TV-3, waarbij alle componenten inbegrepen zijn. Dus inclusief regie, 4 HD camera’s, belichting, geluid, decor, crew en de livestream via internet.  

First-01

Ziggo First

ING--04

regie TV-3