STUUR MIJ INFO

TV-Studio 2

TV-studio 2 is een kleine nieuwsstudio, behalve voor actualiteiten wordt deze studio veelvuldig gebruikt als chroma-key studio en voor mediatrainingen. TV studio-2 heeft een vaste opstelling voor 1 of 2 camera's. De studio is naast live kruisgesprekken ook zeer geschikt voor spelprogramma's met een virtueel decor. De kleine controlekamer van TV-2 heeft een 8 kanaals beeldmenger en playout mogelijkheden voor XD-CAM, Digibeta, DV-CAM en video files.
STUUR MIJ INFO

Chromakey

Bij chromakey wordt een persoon of voorwerp gefilmd tegen een blauwe of groene achtergrond. In de video-nabewerking of live kan de blauwe of groene achtergrond vervangen worden door een bewegend of statisch beeld. Wanneer als achtergrond een virtueel decor wordt weergegeven dan spreekt men van een virtual set. Desmet Studio’s heeft de beschikking over 2 chromakey studio's, TV-2 wordt inclusief softlight verhuurd voor €.80,- p/u.

Mediatraining

Mediatrainingen zijn onmisbaar voor iedereen die verantwoording in de media moet afleggen voor zijn of haar professioneel handelen. Dit is belangrijk voor iedere politicus maar ook voor een fabrieksdirecteur of een filiaalchef die met een beroving te maken krijgt. Door de enorme hoeveelheid elektronische media krijgt iedere leidinggevende vroeg of laat een microfoon onder de neus en dan komt het goed van pas als je jouw boodschap kort en bondig kunt formuleren. Desmet verhuurt de faciliteiten en de trainingen worden gegeven door gelouterde journalisten

Chroma key 3-zijdig in Desmet TV-2

Chroma key 3-zijdig in Desmet TV-2

Harry van Bommel – Xtalk Russia Today in Desmet TV-2