#FIRST is elke vrijdag te zien om 17:00 op Ziggo kanaal 13 en op Youtube, live vanuit Desmet TV-Studio 3. Met supertoffe series zoals Beter dan je Moeder, Spotlight, de Piep Quiz en Sorry!

Beter dan je Moeder is de kookshow waarin Keizer laat zien dat hij naast rapper ook een topchef is. In Spotlight voelen we bekende YouTubers en artiesten eens goed aan de tand tijdens een diepte interview. En in het programma Sorry helpt Qucee jou als jij je excuses wilt aanbieden maar het zelf niet durft. Daarnaast krijg je op zaterdag en zondag snippets van de liveshow met toffe gesprekken, dikke challenges en vette optredens!

Check de video’s, klets mee en blijf op de hoogte van al je favoriete Youtubers, rappers en andere sterren die voorbij komen, door je te abonneren op ons kanaal en onze socials te volgen. #FIRST wordt gepresenteerd door Veras Fawaz, Youstoub, Keizer, Dzifa Kusenuh en Qucee van Supergaande.

First things #FIRST
#FIRST is opgericht door YouTubers en wordt volledig gerund én gepresenteerd door YouTube-eindbazen als Theaumes, Veras & George van Fijne Vrienden, Youstoub, DylanPeys en King Alert. Van de populairste YouTubers in Raking the Tubers, de laatste YouTube-roddels en de beste Pokémon trucjes in Het Pokémon Go Journaal.

Check #FIRST iedere vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur op Ziggo kanaal 13. En chat live mee via Telegram en Twitter of check #FIRST op Instagram en YouTube.

Ranking the Tubers
Wie is deze week trending en staat op nummer 1 van de top 10 van de Nederlandse YouTubers? Is het Enzo Knol, Armoowasright of toch DutchTuber? En helpen de smeuïge de roddels van KingAlert, de pranks van Snapking, de vlogs van Onnedi of de gekke proefjes van MeisjeDjamila hen om hoger te komen in de ranking?

King Alert
Je wekelijkse update over de meest gekke verhalen over Nederlandse en internationale YouTubers. King Alert brengt je altijd het laatste nieuws en elke maandag kun jij de eerste zijn die de aflevering van King Alert LIVE ziet bij #FIRST.

De Vraag van Vandaag!
Gentle Jane gaat elke week de straat op met een nieuwe vraag. Met vragen van ‘wat is de raarste plek waar je ooit wakker werd?’ tot ‘omschrijf je leven als een titel van een film?’, krijgt Gentle de meest hilarische antwoorden. Klets zelf ook mee en geef je antwoord via Telegram.

Kahoot quiz
Speel elke dag mee met de Kahoot quiz via kahoot.it. In de uitzending wordt de code doorgegeven waarmee je live kunt meespelen.