We serveren op aanvraag een uitgebreid assortiment van kleine hapjes zoals olijven, notenmix, een Spaans of Hollands plateautje, bittergarnituur, dim sum, puntzakjes friet etc. Wil je iets anders, een wat uitgebreidere catering of een buffet of walking dinner dan zijn er 2 mogelijkheden:

  • je huurt via ons een professionele cateraar in
  • je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding van € 100,- voor het gebruik van de keuken. 

 

Als je je eigen catering wilt verzorgen (zelf of via een door jou ingehuurde cateraar) dan rekenen we voor het gebruik van de keuken €.100,- . We gaan er dan wel van uit dat de keuken na afloop schoon wordt opgeleverd. Stel je bij onze keuken echter niet al te veel voor, hij is klein en er zijn geen ovens of koelkasten beschikbaar. Daarnaast gebruiken we de keuken tijdens het feest ook zelf.

Het schoonmaken van de keuken kost €. 22,50 per uur ex btw, (minimaal één uur). Uiteraard staan we niet toe etenswaren uit het assortiment van Desmet of zelf meegebrachte drank te serveren. We gaan er van uit dat jouw cateraar of jijzelf voor het uitserveren, inhalen van gebruikt serviesgoed en de afwas zorgt. Wil je dat wij dat doen dan kost extra bedienend personeel €. 22,50 per uur ex btw. (minimaal 5 uur)

Als je een van onze geslecteerde partners inhuurt voor de catering dan rekenen we geen extra kosten, vraag ons naar het actuele overzicht.

 

 


← Kan ik zelf de catering doen