STUUR MIJ INFO

Concertregistratie

Desmet Studio’s is een poppodium met productiefaciliteiten voor audio en video. Binnen- en buitenlandse artiesten zien Desmet als de ideale locatie om hun nieuwe materiaal voor een select publiek te presenteren. Honderden memorabele concerten zijn hier geregistreerd voor radio, televisie of internet in opdracht van omroepen, platenmaatschappijen of de artiesten zelf.
STUUR MIJ INFO

Kosteneffectief

Desmet Studio’s is marktleider op het gebied van robot High Definition camera’s. Dankzij de compacte crew kun je kosteneffectief produceren op het hoogste niveau in het centrum van Amsterdam. Bovendien participeert Desmet in diverse vernieuwende commerciële en artistieke marketing concepten waardoor artiesten zich op betaalbare wijze kunnen presenteren op alle denkbare elektronische platforms.

Video

De TV-regie kan live 6 HD camera’s schakelen. Dit kunnen handheld of robot camera’s zijn, die ook aan een track of een crane dynamische shots kunnen leveren. We werken alleen met High End camera's (Grass Valley LDX 80) en niet met budget prosumer camera's. Er kunnen maximaal 3 camerastreams ISO worden geregistreerd om achteraf geen actie te hoeven missen.

Audio

De audioregistratie vind plaats op een 48 kanaals digitale mengtafel voor de live stereo-mix. Optioneel wordt op 32 sporen opgenomen en kan in de postproductie in surround 5.1 gemixt worden.

Live broadcasting

Desmet Studio’s is aangesloten op de glasvezelring van Amsterdam en Hilversum waardoor er tegen lage kosten live uitgezonden kan worden vanuit Amsterdam, zonder gebruik te hoeven maken van satellietwagens.

Live webcasting

De mogelijkheden voor live webcasting zijn legio. Zowel via de glasvezelverbindingen als door middel van eigen webservers kan er live audio en video gestreamed worden in alle denkbare formaten voor 3G & 4G Mobile Phone, Tablet, Windows en Apple PC. Dit is al betaalbaar voor enkele tientallen tot vele duizenden kijkers.

Studiocafé

Het door ontwerper Ronald Hooft vormgegeven trendy studiocafé heeft een eigentijdse uitstraling en is de perfecte locatie voor publieksopvang, de merchandising en de afterparty.

TV-Studio 1

De mainstage van Desmet biedt afhankelijk van de grootte van het podium plaats aan 150 tot 200 personen. De studio is uitgerust met een volwaardig lichtplafond met bewegend en conventioneel licht en een meer dan adequaat PA- en monitorsysteem. In-house beeld-, geluid- en lichtregie met standaard onderstaande faciliteiten: •6 HD camera’s, Grass Valley LDX 80 •6kW FOH PA-systeem •3kW monitorsysteem •48 kanalen PA •48 kanalen audio recording •100 kW conventioneel en bewegend licht •flexibel podium, max. 8.00 x 4.00 meter •airconditioning

Die speelden hier ook!

John Mayer, Michael Bublé, Snow Patrol, Randy Newman, Joe Jackson, Snoop Dogg, Paul Carrack, Torri Amos, Triggerfinger, Jake Bugg, Ryan Shaw, Rox, Mayer Hawthorne, Caro Emerald, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, De Staat, Ilse de Lange, BLØF, Tim Knol, Waylon, New Cool Collective & Benjamin Herman, Ruben Hein, Ricky Koole, Trijntje Oosterhuis, Roel van Velzen, Kane, Spinvis, Dotan, Deus, Ellen ten Damme, Thé Lau, Copark, Jamie-T, Calexico, Alamo Race Track, Giovanca, Rob de Nijs, van Dik Hout, en vele anderen .


JoeJackson-02

Joe Jackson

 

Michael Bublé in Desmet TV-Studio 1

Michael Bublé

Randy Newman

 

Snow Patrol

 

Desmet Studios locatieverhuur 27

John Mayer

 

Rob de Nijs

 

Waylon

 

XNoizz-2014-081

Dotan

 

Tim-Knol-03

Tim Knol