Op vrijdag 13 september 2019 trappen we het nieuwe dansseizoen af, net zoals vorig jaar met het illustere duo Betty & Billy’s BeatBoutique (A.k.a. Daantje & Charlotte). Deze 2 dames zijn ondertussen een vaste waarde in Club Desmet, dus daar wil je bij zijn.
Een beperkt aantal Early Bird Tickets is nu in de verkoop!

 

Betty & Billy’s BeatBoutique:
Bereid je voor op de meest steamy Soul & Rock ’n Roll. Betty & Billy zijn bekende gezichten op evenementen als Club Desmet, Museumn8, De Parade en Lowlands. Daarnaast vind je deze twee heldinnen ook regelmatig in Amsterdamse clubs als de Melkweg en Paradiso. 

Betty en Billie zijn twee coole chicks die dol zijn op feestjes. Met hun gebloemde koffertjes vol vintage singels zetten zij een swingende avond neer. Ze gaan helemaal los op hun gaafste nummers. De stijl die ze draaien is: soul, rock ‘n roll en rythm and blues. Ook zijn ze dol op jazzy, poppy, yeh yeh en vooral: hits, heel veel hits!.

Met hun matching outfits en nostalgische tunes waan je je in een nachtclub in de jaren 30. Maar vergis je niet: op de dansvloer gaat het er ruig aan toe.

De zaal gaat open om 20:00 en tot 21:00 schenken we gratis Cava.

Club Desmet organiseert sinds 2005 een aantal keer per jaar een exclusief dansfeest. Los van stijl, trends of leeftijd hoor je hier de beste dance tracks van de laatste 40 jaar, herkenbaar, dansbaar maar niet altijd voor de hand liggend. Club Desmet draait natuurlijk muziek uit dit decennium en niet uitsluitend gouwe ouwe.

Club Desmet vindt plaats in Desmet Studio’s in Amsterdam, een intieme club waar maximaal 250 personen in kunnen. Club Desmet bestaat uit 2 ruimtes, de lounge en de dansvloer, zodat je ook nog met elkaar kunt praten. Desmet staat bovendien bekend als de club met het beste geluid van Amsterdam.