VRAAG OFFERTE

Audio postproduction

Bas Melis is verantwoordelijk voor de audiopostproductie en het sounddesign van de vele commercials en TV-programma's die in Desmet afgewerkt worden. Audio-5 is hiervoor uitgerust met de modernste hard- en software zoals ProTools en Final Cut Pro. Audio-5 en de daaraan gekoppelde video-editsuites FCP-1 en FCP-2 kunnen gelijktijdig aan een zelfde project werken waarbij in de eindfase, meestal kort voor het uitzendtijdstip, audio en video gelijktijdig naar de filetransfer gedumpt worden.
VRAAG OFFERTE

Sound design

Sounddesign is meer dan alleen beelden voorzien van geluidseffecten en een muziekje. Het is een creatief proces waar zelden pasklare oplossingen voor zijn. Het electronisch manipuleren van geluiden en muziek is daarom vaak noodzakelijk. Alle benodigde MIDI- en samplingappartuur heb je hier tot je beschikking. Ook het casten van de juiste stem is de taak van de sounddesigner.
Voice-over via FTP Via razendsnelle eigen FTP servers kunnen voice-over bestanden makkelijk wereldwijd worden uitgewisseld. ISDN Dit digitale netwerk dat oorspronkelijk voor datacommunicatie tussen computers werd ontwikkeld blijkt zich ook uitstekend te lenen voor het verzenden van digitale audio van broadcastkwaliteit. Ook timecode kan meegezonden worden. Via ISDN-verbindingen is het mogelijk om native speakers in het buitenland op te nemen, maar ook kunnen opdrachtgevers waar ook ter wereld het eindresultaat direct beoordelen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, een uurtje New York kost ongeveer €. 100,00. Sound-Effects Het zoeken naar de juiste geluidseffecten voor een audioproductie is een bijzonder tijdrovende bezigheid omdat de geluiden verspreid staan over honderden CD's. Onze SoundFX-server maakt het mogelijk om in enkele seconden een keuze te maken uit meer dan 25.000 on-line geluidseffecten. Via een eenvoudig zoekprogramma kunnen de vele effectmogelijkheden snel beluisterd worden.

Audio-5