Op 7DTV vind je meer dan 1000 inspirerende interviews met ondernemers. Gratis en 24 uur per dag on demand beschikbaar, zonder reclame.

Vandaag weer een dag opnames voor 7Ditches TV, met presentatoren Paul van Riessen, Ronnie Overgoor & Remy Ludo Gieling

Te gast zijn onder anderen: Ronnie Jelmer Wind, Christian Luiten, Henri Bosman, Kelvin Boersma, Michael Levie, Willemijn Verloop, Wendy van Ierschot, Paul Gast, Ed Bindels & Rutger Bruining.

7DTV richt zich op een ondernemend ingesteld, ambitieus en betrokken kijkers publiek. 7D kijkers runnen een eigen bedrijf, zitten in de directie van een onderneming, bouwen aan een carrière binnen een bedrijf, zijn freelancer, ZZP’er, startup of student.

Wat ze verbindt is hun honger naar kennis, informatie en inspiratie op het gebied van ondernemerschap, zakendoen en hun vak. Niet alleen voor het laatste nieuws, maar ook voor de achtergronden, de trends in de markt en de verhalen van de bedrijven en de personen in hun business. En voor deze achtergronden komen ze naar 7DTV.

Ze begrijpen media van vandaag en maken daarin eigen keuzes. Media gebruik je waar je wil, wanneer je wil en op het moment dat jij het wil. Graag in beeld en geluid en via elk gewenst kanaal.

Oh, en als het gaat om gesprekken houden ze niet van gescripte toneelstukjes, bullshit bingo en WC Eend verhalen.

Claire van der Wee, producer 7DTV

Kelvin Boersma

Henri Bosman