Producties

Events

Over ons

Contact

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]40UP Radio Listen to the Music is het nieuwe Internet Radiostation van Harry de Winter en Rob Stenders. Het grootste deel van de dag zendt het station non stop uit maar in de avonduren wordt de muziek uitgezocht en gepresenteerd door echte ouwe mannen van vlees en bloed. Zoals daar zijn: Mart Smeets, Marc Stakenburg, Johan Derksen, Leo van der Goot, Vincent van Engelen, Michiel Romeyn, Jan Donkers, Stan Rijven, Felix Rottenberg, Robert ten Brink en natuurlijk Harry de Winter en Rob Stenders zelf. Stuk voor stuk namen die in de jaren zeventig en tachtig Hilversum groot gemaakt hebben, niet in de laatste plaats door hun eigenzinnige maar alom gewaardeerde muziekkeus.

40UP Radio is het enige station dat nog echte platen en CD’s draait, uit de eigen collectie van genoemde heren. Ook bijzonder is dat de presentatoren zelf de techniek verzorgen, hetgeen in de jaren 70 echt niet aan de orde was. Kortom ouderwetse radio in een nieuwe frisse jas en alleen te beluisteren via internet, dus op je Sonos, Tablet, Iphone of ander streaming device in een beter dan FM kwaliteit.

40UP Radio wordt dagelijks geproduceerd in Desmet Studio’s waarvoor een speciale 40UP studio is ingericht met de oudste apparatuur die we nog op zolder konden vinden. Alles lekker analoog waardoor 40UP Radio ook zo geweldig klinkt.

De Website van 40UP Radio

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ last=”yes” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

40-UP-Mart Smeets

Mart Smeets

Leo van der Goot

Leo van der Goot

 

40-UP-Harry de Winter

Harry de Winter

 

40-UP-Marc Stakenburg

Marc Stakenburg & Joost Verbunt

 

Robert ten Brink 01

Robert ten Brink

 

Jan Donkers

Jan Donkers

Michiel Romeyn

Michiel Romeyn

 

40-UP-Felix Rottenberg

Felix Rottenberg

 

40-UP-04

Jordy Prinsen, Harry de Winter, Paul Weijenberg, Mart Smeets.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]